EXCLUSIV Transfer Market | Unul dintre cei mai importanti fotbalisti ai CFR-ului pleaca din Romania! Transfer de ultima ora

•Perioada de mercato s-a deschis oficial in cele mai tari campionate, iar marile echipe vizeaza transferuri importante. Afla pe www.sport.ro toate noutatile de pe piata transferurilor.
•Transfer Market, cu Ion Alexandru, e in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 11:45

CFR-ul goleste vestiarul. Jucatorii nu sunt platiti de mai multe luni si strainii nu s-au prezentat ieri la primul antrenament al lui Trica.

14 jucatori straini discuta cu presedintele Muresan cu bagajele facute. Felgueiras, Muniru, Tade si Camora sunt cei mai valorosi, dar ei nu au oferte.

Primele oferte au aparut pentru romani. Ionut Rada este dorit de fostul director sportiv al clujenilor, Razvan Zamfir, la noua sa echipa. Zamfir este scouter pentru italienii de la Bari si il cheama in Serie B pe Rada.

Surpriza este Deac. Romanul care i-a adus cei mai multi bani lui Paszkany, 3 milioane in 2010 de al Schalke, este dorit in Israel. CFR l-a rascumparat acum 3 ani cu 700 de mii de euro, dar l-a pierdut gratis! Deac a primit 2 din cele 6 salarii lunare restante si si-a reziliat ieri contractul.

Cu oferta de la Gyor pe masa, Deac a plecat spre Ungaria, dar l-a refuzat pe Miriuta care ii oferea un salariu record pentru Ungaria, 40 de mii de euro pe luna!

Beitar Ierusalim este echipa care l-a convins pe Deac sa refuze oferta lui Gyor.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cioloş: Nu este trecut nicăieri că dacă într-o seară se enervează premierul poate să revoce pe oricine doreşte el
BRAT
Modifică setările cookies