Ar fi cea mai mare lovitura pe piata transferurilor: Barcelona vrea sa-si faca megaofensiva si sa dejoace clauzele impuse de Real

Mesut Ozil Arsenal Barcelona Real Madrid Transfer Market
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Martie 2016, 16:54
Data actualizarii: Vineri 25 Martie 2016, 17:05

Barcelona ar putea da o noua lovitura pe piata transferurilor. Daca le va reusi si aceasta mutare, catalanii ar putea avea cea mai tare ofensiva din fotbalul mondial.

FC Barcelona va incerca sa-l transfere pe mijlocasul german Mesut Ozil (Arsenal Londra) si sa dejoace clauzele stipulate in contract de Real Madrid impotriva unei asemenea mutari pe Camp Nou, relateaza cotidianul madrilen AS. 

Ozil, un jucator tehnic care s-ar intelege de minune cu tridentul Messi, Neymar si Suarez, a fost transferat de Arsenal de la Real Madrid in 2013 pentru 44 milioane euro plus cate un milion de euro pe an pentru fiecare participare in Liga Campionilor. Pentru a impiedica revenirea lui Ozil in Spania, si mai ales la Barca, Real Madrid a impus cateva clauze speciale. Daca un club spaniol incearca sa-l transfere pe Ozil, Arsenal trebuie sa comunice acest fapt lui Real Madrid, care are optiune de a respinge transferul intr-un interval de 48 ore. O alta clauza de contract prevede ca daca Real Madrid nu isi exercita optiunea de veto asupra transferului, iar valoarea acestuia depaseşte 50 milioane euro, madrilenii vor incasa 33% din diferenta cu care il va revinde Arsenal. 

Barcelona va incerca sa profite de faptul ca Real Madrid este sanctionata de FIFA si nu va mai putea efectua transferuri in vara, fapt care va duce la pierderea dreptului de veto impotriva unui transfer. Clubul catalan ia in considerare si implicarea in transfer a unor jucatori la schimb precum Arda Turan, Munir si Sandro Ramirez. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!