Tenis

„Tu, Djokovic, miliardar, cu avion privat...a stat ca un rom să se certe cu ei!” Reacție dură la adresa sârbului după scandalul din Australia

Novak Djokovic (34 ani, 1 ATP) a pierdut procesul cu guvernul Australiei și va fi deportat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 12:00
Data actualizarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 12:03

Judecătorii au respins apelul liderului clasamentului ATP, după ce ministrul imigrărilor din Australia a decis să îi anuleze viza pentru a doua oară, după ce Djokovic câștigase inițial primul proces.

Astfel, tenismenul nu va putea participa la Australian Open, fiind obligat să se întoarcă în Serbia, în urma deciziei luate duminică dimineață. 

Reacție dură la gesturile lui Djokovic: „Tu, Djokovic, miliardar, cu avion privat, trebuia să te retragi!” 

„Djokovic s-a luptat cu un sistem și cu legea unei țări, care e foarte clară. La valoarea lui Djokovic, disperarea lui de a juca acest turneu în pofida tuturor greutăților, m-a lăsat cu un gust amar.

Tu, Djokovic, miliardar, cu avion privat, acolo, pe pistă, trebuia să te retragi. Când ți-au spus aia că 'stai puțin, că stai la hotel', el trebuia să le zică, 'măi, fraților, nu stau la hotel, mă duc acasă și când va lămuriți, mă chemați voi'.

Așa trebuia să facă un om la valoarea lui”, a declarat Giovanni Becali la Digi Sport. 

„A stat ca un rom să se certe cu ei!” 

Fostul impresar a ținut să pună accent pe atitudinea nepotrivită pe care a avut-o sârbul prin faptul că a insistat să continue scandalul, deși inițial a fost refuzat. Totodată, Giovanni Becali a acuzat și reacțiile familiei lui Djokovic, despre care spune că i-a îngreunat situația. 

„A stat ca un rom, ca un țigan, în limbaj popular, să se certe cu ei. Nu e o formă de rasism, eu am trăit numai printre ei. Italienii spun țigan și la un jucător care merge din echipă în echipă, prin diverse țări.

Și familia i-a îngreunat situația. Credeau că vor transmite un ecou asa de mare încât să-l lase”, a adăugat fostul agent. 

Modifică setările cookies