"Ti-am spus ca sunt obosit, mars acasa!" DECLARATIA TRANSANTA aruncata de Ion Tiriac la adresa jucatorilor mari din tenisul actual

"Ti-am spus ca sunt obosit, mars acasa!" DECLARATIA TRANSANTA aruncata de Ion Tiriac la adresa jucatorilor mari din tenisul actual

Ion Tiriac a punctat intr-un interviu lipsa de putere a antrenorilor in tenisul modern, unde jucatorii au libertatea de a refuza sa intruneasca cerintele tehnicienilor. 

Ion Tiriac a dezaprobat intr-un interviu atitudinea superstarurilor din tenisul modern, care nu mai arata aceeasi atitudine obedienta pe care o aratau tenismenii in urma cu o jumatate de secol.

Tiriac a lasat de inteles faptul ca niciun jucator nu ar trebui sa i se opuna antrenorului atunci cand acesta ii cere sa livreze mai mult in sesiunile de antrenamente. 

„Ti-am spus ca sunt obosit, mars acasa!”


„La tenis, nu poti sa ai nici antrenor, nici manager. Tu esti singurul care decide pe teren. Daca nu esti suficient de acceptabil sau destul de acceptat, incat sa poti accepta un antrenor ca lumea...” s-a pronuntat Ion Tiriac in emisiunea „Prietenii lui Ovidiu.” 

„Ce faci dumneata daca maine dimineata ii spui: „draga Simona, ai jucat 52 de minute in turul 3 la Roland Garros. Din acestea 52 de minute, ai jucat 9 minute si 31 de secunde, restul au fost pauze. Sa ne imaginam ca-i spune antrenorul: - Trebuie sa mai joci inca doua ore! 

- Domnule, sunt obosita, trebuie sa ma concentrez pentru poimaine. 

- Nu, nu, mai joci inca doua ore! Sa ne-o imaginam nu pe Simona, ci sa ni-l imaginam pe Djokovic. Ii zice Becker: „Bai, Nole, mai vino o ora aici si joaca!” „Boris, ti-am spus ca sunt obosit!" 

- „Hai, mai, Nole!"

- „Da-o dracului Boris!"

„A doua oara cand antrenorul ii spune sa mai joace doua ore, jucatorul ii spune antrenorului „ti-am spus ca sunt obosit, mars acasa!” Iar antrenorul si-a pierdut postul,” a conchis Ion Tiriac.

Ion Tiriac a castigat alaturi de Ilie Nastase editia 1970 a probei de dublu de la Roland Garros. Averea totala a miliardarului roman este estimata de Forbes la 1,1 miliarde de dolari americani.  

VIDEO PROTVPLUS.RO

Experți mandatați de OMS: „Pandemia putea fi evitată”. Asistăm la un „veritabil Cernobîl al secolului XXI”
BRAT
Modifică setările cookies