Karolina Pliskova Sexy pliskova Simona Halep - Karolina Pliskova Tenis yoga Tenis SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA | CTP, multumit de prestatia romancei, chiar daca a fost eliminata: "Nu a pierdut acest meci"

FOTO | IPOSTAZA ULUITOARE in care a fost surprinsa rivala Simonei Halep, Karolina Pliskova 

Karolina Pliskova este una dintre jucatoarele de tenis cu talente nebanuite. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Noiembrie 2019, 12:16
Data actualizarii: Miercuri 27 Noiembrie 2019, 12:29

Jucatoarea care a eliminat-o pe Simona Halep la Turneul Campioanelor, Karolina Pliskova se relaxeaza la finalul unuia dintre cele mai bune sezoane ale carierei de pana acum.

Cehoaica a reusit sa incheie anul pe locul 2 WTA, inregistrand un progres consistent in comparatie cu sfarsitul lui 2018, cand se situa pe a opta pozitie a ierarhiei mondiale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????????????????????♥️????????????????

A post shared by Karolina Pliskova (@karolinapliskova) on


Karolina Pliskova, una dintre cele mai bune prietene ale Simonei Halep din circuitul WTA


Pliskova a fost surprinsa de camera de fotografiat intr-o ipostaza incredibila, stand in cap in timpul unei sesiuni de yoga. Mai mult, Karolina le-a aratat fanilor sai imagini din locurile exotice unde isi petrece vacanta dinaintea pregatirii sezonului 2020. 

Potrivit spuselor Simonei Halep, Karolina Pliskova este una dintre prietenele cele mai bune din circuit. In acest moment, Halep o conduce pe Pliskova cu 7-4 la intalnirile directe, dar are cu 478 de puncte WTA mai putin decat tenismena din Republica Ceha. 

„Saptamana aceasta am incercat cateva exercitii noi in sesiunile de yoga, iar acesta a fost preferatul meu. A mai incercat cineva sa faca asta?”, a intrebat Karolina Pliskova pe Instagram. Ea a fost subiectul glumelor facute de Krystina Pliskova si Donna Vekic. Sora sa, numar 66 WTA i-a raspuns: „nu, nimeni, doar tu,iar Donna Vekic i-a replicat, scriindu-i: „te-a batut soarele in cap.” 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!