„Simona Halep este de apărat, din toate punctele de vedere” Ion Țiriac trage semnalul de alarmă în cazul româncei

Ion Tiriac Simona Halep Simona Halep suspendata Tenis WTA Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 08:08
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 08:08

Simona Halep continuă să se antreneze la Complexul Stejarii Country Club, anunță Ion Țiriac, care crede că jucătoarea din țara noastră este de apărat, în scandalul de dopaj. 

Ion Țiriac a dezvăluit într-un interviu acordat joi, 12 ianuarie, că a văzut-o recent pe Simona Halep antrenându-se la Complexul Stejarii Country Club.

Miliardarul român a precizat că sportiva din țara noastră este de apărat, din toate punctele de vedere, în procesul prin care dorește să își demonstreze nevinovăția, în cazul de dopaj care a suspendat-o din tenisul mondial. 

Ion Țiriac: „Săptămânile în care nu joacă se adună. E periculos și trist.”

„Am văzut-o acum trei zile pe Simona, se antrenează la Stejarii. Acolo îi dau eu voie să se antreneze, pentru că nu trebuie să cer voie la nimeni. După părerea mea, avocaţii ei sunt lenţi, lenţi. Eu ştiam doi avocaţi, unul care a fost avocatul CIO în 2000 la Sydney, care a plecat atunci de la CIO pentru că proba fusese manipulată, adică de la 60 ml la peste 100 ml peste noapte.

Deci el e un bun avocat şi a plecat de la CIO şi e la Lausanne, pe lângă TAS. Şi mai este un avocat pe care îl ştiu tot în Lausanne. Dar ea a luat pe altcineva şi sper ca acei avocaţi să îşi facă datoria. Pentru că ea de bine de rău e la sală în fiecare zi, dă cu racheta în minge şi mai vrea să joace. 

Dacă într-adevăr este un medicament care a fost viciat sau un aliment viciat... Eu din ce am înţeles, Simona este de apărat din toate punctele de vedere.

Problema este că ea din august nu a mai jucat. Că eu nu sunt de acord nici cu ce a jucat cu 2 ani înainte, e altceva. Însă dacă ea nu mai a jucat... şi are 25-26 de ani... lăsaţi 30 şi... arată de 25 pe teren. Însă săptămânile în care nu joacă se adună şi e periculos şi trist,” a afirmat Ion Țiriac

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!