Cititorii Sport.ro au răspuns: la câte Grand Slam-uri o văd pe Simona Halep participând în 2023

Simona Halep simona halep grand slam Simona Halep sezon 2023 Simona Halep suspendata Tenis WTA Romania Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 12:30
Data actualizarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 12:38

Cititorii Sport.ro s-au pronunțat pe tema configurației sezonului 2023 pentru Simona Halep, în circuitul WTA. 

Simona Halep (31 de ani, 12 WTA) a coborât din top 10 WTA, începând de luni, 9 ianuarie, iar soarta sezonului 2023 rămâne incertă pentru sportiva din Constanța, care așteaptă în continuare prima audiere la tribunalul independent Sports Resolutions, din Marea Britanie.

Suspendată provizoriu din tenisul mondial, după testul anti-doping cu rezultat pozitiv la Roxadustat, dubla campioană de Grand Slam din România crede în echipa sa de avocați, care ar fi identificat suplimentele alimentare luate de Simona Halep drept contaminate cu substanța interzisă.

65% dintre cititorii Sport.ro care au votat anticipează ca Simona Halep să rateze toate cele patru turnee de mare șlem ale anului

  • 17,873 de cititori Sport.ro și-au exprimat opinia cu privire la configurația sezonului Simonei Halep. 

Până la o primă decizie în cazul Simonei Halep, cititorii Sport.ro au fost întrebați dacă o văd pe Simona Halep participând la un turneu de mare șlem în noul an. 

Dintr-un total de 17,873 de voturi înregistate pe site-ul Sport.ro, 65% dintre cititorii care au votat (11,618 voturi) anticipează ca jucătoarea din Constanța să rateze toate cele patru Grand Slam-uri ale sezonului: Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open.

Simona Halep: „Nu mă las eu așa ușor!”

Cu 26,77% dintre voturi se regăsesc cititorii care cred în cel mai optimist scenariu rămas posibil pentru restul stagiunii, anume revenirea Simonei Halep în circuit încă din primăvară, o dată cu turneul de la Roland Garros.

940 de voturi au fost atribuite variantei potrivit căreia Simona Halep ar reuși să joace la Wimbledon și US Open în 2023, Grand Slam-urile programate în a doua parte a stagiunii, în timp ce doar 531 de voturi au fost alocate situației în care Simona Halep ar urma să joace doar la Flushing Meadows, din cele patru competiții de Grand Slam. 

„Am citit toate mesajele voastre și vreau să vă mulțumesc din suflet pentru gândurile frumoase!!! Sunt în drum spre soarele de deasupra norilor. Nu mă las eu așa ușor! Vă îmbrățișez pe toți și vă doresc un an plin de zile senine!,” au fost cuvintele transmise de însăși Simona Halep fanilor săi, prin intermediul rețelei sociale Instagram. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!