VIDEO „Glumești? E beat criță!” Djokovic, în clinci cu spectatorii australieni, la Melbourne. Cum a decurs momentul zilei

Novak Djokovic Australian Open 2023 Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 14:10
Data actualizarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 14:18

Novak Djokovic s-a contrat cu arbitrul de scaun pe tema comportamentului unui spectator-problemă, care l-a invitat pe sârb să plece acasă. 

Novak Djokovic (35 de ani, 5 ATP) s-a calificat în turul trei al Openului Australian, fază competițională în care va urma să îl înfrunte pe Grigor Dimitrov (28 de ani, 31 ATP). 

Contrar așteptărilor și configurației scorului, „Nole” a avut parte de un test dificil în turul secund, în care l-a depășit pe francezul Enzo Couacaud, scor 6-1, 6-7 (5), 6-2, 6-0. 

Novak Djokovic, probleme fizice și cu spectatorii, în turul secund la Australian Open 2023 

Dincolo de durerile acuzate la genunchi și coapsă, după time-out medical, Novak Djokovic a avut conflicte cu spectatorii.

„Du-te acasă!”, i-a transmis un fan-problemă, la un moment dat. Tenismenul sârb a semnalat arbitrului șicanele repetate ale spectatorului în cauză, însă fără efect. 

„Toată seara au vorbit. Știi despre ce e vorba? Și ce-o să faci în legătură cu asta? Te rog să răspunzi! Glumești? Știi cine e. Tipul e beat criță. Încă de la primul punct, mă provoacă. Nu a venit aici ca să vadă tenis. Doar vrea să mă enerveze. Așa că te întreb: ce ai de gând să faci în această privință? 

L-ai auzit de cel puțin zece ori. Eu l-am auzit de cincizeci de ori. Ce o să faci? De ce nu le ceri forțelor de ordine să îl evacueze din stadion?”, i-a transmis Novak Djokovic arbitrului de scaun, pe un ton de revoltă.  

Arbitrul de scaun i-a transmis însă că nu poate să ordone evacuarea spectatorului din tribunele Arenei Rod Laver. 

Djokovic i-a mulțumit unui spectator care l-a redus la tăcere pe un altul

Mai devreme în acest meci, doi fani s-au contrat înaintea unui serviciu executat de Novak Djokovic, spre deliciul celui mai titrat tenismen din istoria competiției din Melbourne.

În timp ce sârbul se pregătea să servească, un spectator a făcut zgomot, perturbându-l pe „Nole.” „Taci!”, i-a răspuns un alt spectator, căruia Djokovic i-a mulțumit cu voce tare, amuzând întreaga asistență din arenă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!