GALERIE FOTO „Două pătrățele și jumătate” Transformarea fizică a Andreei Prisacariu: jucătoarea de tenis a dezvăluit secretul

Andreea Prisacariu Tenis WTA Romania Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Iulie 2023, 10:40
Data actualizarii: Duminica 16 Iulie 2023, 10:40

Andreea Prisacariu a trecut la nivelul următor, în pregătirea fizică, înainte de turneul WTA 125k de la Iași. 

Andreea Prisacariu (23 de ani, 339 WTA) se pregătește intens de turneul WTA 125k de la Iași, programat în săptămâna 17-23 iulie. Sportiva ieșeană a făcut progrese notabile în zona abdominală și a publicat o imagine cu rezultatul muncii depuse în ultima perioadă.

„Am două pătrățele și mai urmează o jumătate,” a fost descrierea inserată de Andreea Prisacariu, alături de un selfie în care își arată abdomenul lucrat.

Andreea Prisacariu s-a pregătit intens pentru turneul WTA 125k de la Iași

Prisacariu a dezvăluit secretul succesului său, scriind: „Nu am mai luat în seamă comentariile rele ale nimănui și am fost disciplinată,” a spus jucătoarea de tenis pe Twitter. 

Andreea Prisacariu (23 de ani) nu s-a ferit să vorbească despre câteva dintre episoadele care i-au provocat stări de anxietate și depresie.

Jucătoarea de tenis din Iași, mutată la București încă din adolescență, a precizat că experiența sa la testele medicale nu a lăsat-o cu un gust plăcut, întrucât i s-a reproșat, de fiecare dată, că ar avea kilograme în plus care o împedică să performeze la nivel înalt în tenis.

Andreea Prisacariu: „Veneau și mă ciupeau de părțile astea, care sunt mai pufoase. Mă-ntrebau: 'ce-i asta aici?'”

„Mi-aduc aminte că am avut... nu pot s-o numesc traumă, că e mult zis, dar a rămas cu mine. De fiecare dată când făceam circuitul medical, o dată la șase luni, erau femeile alea care trebuiau să mă măsoare. Și rămâneai în fața lor în bustieră și în lenjerie intimă.

Mereu, dar mereu - din șase în șase luni - mi se spunea că sunt prea grasă pentru sportul ăsta. Dar mereu! Veneau și te ciupeau de părțile astea, care sunt mai pufoase, că eu așa le zic, și te ciupeau tare. Și mă-ntrebau: 'ce-i asta? Ce-i asta aici?'”, a dezvăluit Andreea Prisacariu în emisiunea „Un Podcast.” 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!