VIDEO Ce făcea sora mai mică a Marketei Vondrousova, cu doar câteva secunde înainte de încheierea finalei Wimbledon 2023

Marketa Vondrousova Tenis WTA Wimbledon 2023 Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Iulie 2023, 10:20
Data actualizarii: Duminica 16 Iulie 2023, 10:20

Wimbledon 2023 | Pentru a treia oară în 13 ani, o sportivă din Republica Cehă a câștigat turneul de la Wimbledon. 

Marketa Vondrousova (24 de ani) va intra pentru prima dată în top 10 WTA, grație succesului semnat pe iarba londoneză.

Sportiva din Republica Cehă a învins-o pe tunisianca Ons Jabeur (6 WTA), scor 6-4, 6-4, în finala ediției 2023 a turneului de la Wimbledon.

Sora mai mică a Marketei Vondrousova a izbucnit în plâns înainte ca finala să se termine

La mingea de meci, sora mai mică a noii campioane a competiției de la Wimbledon a fost copleșită de emoții. Aceasta a izbucnit în plâns încă înainte ca meciul să se fi terminat, iar bucuria de la final a fost pe măsură. 

„Legătura frățească e puternică”, a apreciat contul oficial al turneului de la Wimbledon, comentând pe marginea imaginilor emoționante.

Marketa Vondrousova: „Nu știu cum am reușit. Vreau să mulțumesc echipei mele, vă iubesc!”

„Nu știu ce se întâmplă acum. E un sentiment uimitor. Anul trecut, pe vremea aceasta, aveam mâna în ghips, iar acum câștig Wimbledonul. Tenisul e nebunesc.

Nu știu cum am reușit. Revenirile nu sunt ușoare, niciodată nu știi la ce să te aștepți. Vreau să mulțumesc echipei mele, vă iubesc. Sora mea mai mică plânge. E minunat să vă am alături. Ultimele două săptămâni au fost epuizante, dar sunt recunoscătoare și mândră de mine însămi. 

Am pus un pariu cu antrenorul meu. Mi-a spus că, dacă voi câștiga un Grand Slam, își va face și el un tatuaj. Așa că cred că vom merge mâine,” a glumit Marketa Vondrousova, în discursul de campioană, ținut la Wimbledon.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!