GALERIE FOTO „Ce faci după ce câștigi doar două game-uri într-un meci?” Răspunsul impresionant oferit de Andreea Prisacariu

Andreea Prisacariu Tenis ITF Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Mai 2023, 15:23
Data actualizarii: Sambata 27 Mai 2023, 15:22

Andreea Prisacariu a suferit un eșec dur în sferturile de finală ale turneului ITF W40 de la Otocec, Slovenia. 

Cu 6 victorii în ultimele 8 meciuri jucate în circuitul ITF, Andreea Prisacariu (23 de ani) ocupă locul 342 în clasamentul WTA și poziția 328, în ierarhia actualizată în timp real. 

În sferturile de finală ale întrecerii ITF W40 de la Otocec, Slovenia, Andreea Prisacariu a câștigat doar două game-uri în fața adversarei Rebecca Sramkova, clasată a 238-a în lume. 

Andreea Prisacariu, reacție sportivă după o înfrângere suferită cu 6-2, 6-0

„Am citit asta undeva, dar nu îmi amintesc unde. 'A avut o cădere nervoasă. Li se mai întâmplă oamenilor... dacă sunt slabi.'

Să fiu sinceră, mi-e rușine să recunosc că așa am fost eu astăzi: slabă. Dar jocul nu se oprește pentru nimeni. Continui să lupt. Amin,” a transmis Andreea Prisacariu, digerând înfrângerea scor 6-2, 6-0. 

„Întrebarea e: ce faci atunci când iei doar două game-uri, în tot meciul? Răspunsul corect e că te întorci la antrenamente, să mai muncești. Asta am de gând să fac. Am pregătit terenul astfel încât să fie o plăcere să joc,” a adăugat jucătoarea ieșeană. 

În 2023, Andreea Prisacariu a reușit să câștige cel mai important titlu al carierei, impunându-se în turneul ITF W25 de la Santa Margherita di Pula, Italia. În acest an, Prisacariu are palmares pozitiv, cu 17 victorii și 10 înfrângeri înregistrate până la finalul lunii mai. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!