Ultima săptămână pentru Simona Halep în top 10 WTA, după 7 ani și jumătate! Halep a zburat la Cluj alături de Țiriac

Simona Halep Ion Tiriac Winners Open WTA Cluj-Napoca Tenis Ultima săptămână pentru Simona Halep în top 10 WTA, după 7 ani și jumătate! Halep a zburat la Cluj alături de Țiriac
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 02 August 2021, 10:24
Data actualizarii: Luni 02 August 2021, 10:28

Simona Halep se bucură de ultima săptămână petrecută în top 10 WTA la Cluj-Napoca, asistând la competiția Winners Open. 

Simona Halep începe astăzi ultima săptămână pe care o va petrece în top 10 WTA, din momentul în care a urcat prima dată între cele mai bune jucătoare ale lumii. După sferturile de finală bifate la Australian Open în 2014, cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României urca în top 10 mondial, dar puțini se așteptau atunci ca Simona Halep să nu părăsească intervalul excelenței în ierarhia WTA timp de 7 ani și jumătate.

Nu mai puțin de 373 de săptămâni va fi petrecut Simona Halep între primele zece jucătoare ale lumii, top 10 prin care s-au perindat jucătoare ca Serena Williams sau Maria Sharapova. În clasamentul all-time care numără săptămânile fără întrerupere în top 10 WTA, Simona Halep ocupă locul al optulea.

  • Ultima săptămână pentru Simona Halep în top 10 WTA, după 7 ani și jumătate! Halep a zburat la Cluj alături de Țiriac

Simona Halep a zburat cu 'Țiriac Air' la Cluj-Napoca


Săptămâna viitoare, Simona Halep își va face revenirea oficială în circuitul WTA, la competiția de la Montreal, dar indiferent de rezultatele obținute acolo, Halep va coborî din top 10 WTA încă dinaintea startului acelei întreceri.

Între timp, Simona Halep a făcut un zbor scurt de la București la Cluj-Napoca cu avionul privat al lui Ion Țiriac, pe care l-a acompaniat cu ocazia începutului competiției WTA 250, Winners Open

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!