Simona Halep Ion Tiriac Simona Halep petrecere logodna Tenis ”Nu m-am măritat! A fost petrecere de logodnă, mulți neinvitați s-au supărat!” Mesajul Simonei Halep către Ion Țiriac

”Nu m-am măritat! A fost petrecere de logodnă, mulți neinvitați s-au supărat!” Mesajul Simonei Halep către Ion Țiriac

Simona Halep a explicat că la Izvorani în weekendul anterior a avut loc petrecerea de logodnă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Iulie 2021, 07:52
Data actualizarii: Vineri 30 Iulie 2021, 07:58

Simona Halep a ținut să lămurească nedumeririle unor persoane referitoare la petrecerea dată în propria vilă din Izvorani, în urmă cu un weekend.

Ocupanta locului 10 WTA a specificat că a fost vorba de o simplă petrecere între familiile viitorilor miri. Cât despre spusele miliardarului Ion Țiriac, Halep i-a transmis acestuia din nou că prioritatea sa numărul unu rămâne tenisul. 

Simona Halep: ”S-au supărat foarte mulți că nu i-am invitat la petrecerea de logodnă.”


"O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat. Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă,”
a spus Simona Halep pentru AS.ro. 

Domnul Ţiriac vorbeşte des cu mine despre acest subiect. I-am spus, deşi nu prea crede, că eu încă vreau şi îmi doresc să joc tenis la nivel înalt! Este prioritatea mea numărul 1. Bineînţeles că şi familia, pentru că am făcut pasul şi m-am logodit“, a mai declarat Halep, notează Adevărul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!