Simona Halep Jocurile Olimpice Tenis WTA Tenis „Nu m-am uitat la tenis. M-a durut prea tare!” Simona Halep, dezvăluiri surprinzătoare după ce a ratat prezența la JO

„Nu m-am uitat la tenis. M-a durut prea tare!” Simona Halep, dezvăluiri surprinzătoare după ce a ratat prezența la JO

Simona Halep, nevoită să renunțe la Olimpiadă din cauza accidentării suferite la gleznă.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Iulie 2021, 20:45
Data actualizarii: Vineri 30 Iulie 2021, 20:56

Fostul lider mondial obținuse calificarea la Jocurile Olimpice și chiar ar fi trebuit să fie portdrapelul României la ceremonia de deschidere, însă accidentarea suferită la Roma a obligat-o să rămână acasă.

Simona Halep a dezvăluit că a urmărit ce se întâmplă la Jocurile Olimpice, însă recunoaște că nu a avut puterea să se uite la tenis, deoarece a durut-o prea tare faptul că a trebuit să rămână acasă.

„M-am uitat la Olimpiadă, dar nu m-am uitat la tenis, ca să ne înţelegem. M-a durut prea tare retragerea! Mi-am dorit tare mult, în ultimii 2-3 ani m-am gândit mult la Olimpiadă şi îmi doream să ajung şi eu să am o medalie.

Din păcate m-am retras de la Roland Garros şi Wimbledon, a fost o tristeţe mare, dar a fost şi mai mare după ce m-am retras de la Jocurile Olimpice”, a dezvăluit Simona Halep pentru as.ro.

Noul obiectiv, calificarea la JO din 2024, de la Paris

„Probabil n-o să mai am şansa să joc, dar vrea să cred că mai am totuşi o mică şansă la Paris, în 2024. Dar vreau să iau pas cu pas şi an cu an.

Am de gând să joc trei ani, dar nu ştiu cum va fi. Parisul este oraşul meu preferat şi cu siguranţă o să fie plăcut dacă ajung acolo”, a mai spus fostul lider mondial.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!