Tenis

Turneul WTA de la Cluj, pretext pentru un scandal uriaș! Mesajele ireale primite de Alize Cornet, eliminată în turul 1

Alize Cornet a primit amenințări cu moartea și blesteme din partea unor pariori pierzători după eșecul din primul tur la Cluj-Napoca.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 August 2021, 13:45
Data actualizarii: Miercuri 04 August 2021, 13:52

Favorita numărul 1 la câștigarea turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca, Alize Cornet a pierdut încă din primul tur, în fața egiptencei Mayar Sherif, scor 6-2, 6-4. Jucătoarea din Africa a produs surpriza în 86 de minute de joc, iar majoritatea pariorilor au fost nemulțumiți de rezultatul acestui meci.

„Mai am alte 50 de mesaje. Se pare că sănătatea mintală a sportivilor este în ton cu vremurile... Înțelegem din ce în ce mai bine de ce. Trăiască pariorii sportivi!”, a scris Alize Cornet pe Twitter, afișându-le urmăritorilor săi câteva dintre mesajele grobiene primite.

Alize Cornet, abuzată verbal pe rețelele sociale după eliminarea de la WTA Cluj


Dintre toate, unul a ieșit în evidență și va fi reprodus pentru a arăta gravitatea ofenselor aduse de diverși pariori și de tratamentul la care sunt supuse sportivele din circuitul WTA atunci când pierd un meci. 

„Îți doresc să-ți fie rău și ca, începând de azi, toate zilele vieții tale să meargă rău. Îmi doresc din toată inima să-ți vezi toată familia murind, iar după aceea să rămâi handicapată fără capacitatea de a te mișca. Ești un scandal pentru tenis și sportul feminin. Ar trebui să fii suspendată de WTA pentru că nu meriți să joci în acest sport, fiind handicapată mintal. În această seară oribilă sper ca aceasta să fie ultima ta zi pe acest Pământ. Specie de cățea mizerabilă,” a fost unul dintre comentariile regretabile care lasă cititorul fără cuvinte. 

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies