Liga 2

U Cluj, start furtunos de sezon! Ardelenii o înving fără drept de apel pe Poli Timișoara

Clujenii caută revenirea în Liga 1 după mai mulți ani de absență.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 03 August 2021, 21:15
Data actualizarii: Marti 03 August 2021, 21:20

Debutul de meci a fost unul perfect pentru gazde, aceștia marcând după doar 10 minute prin Valentin Alexandru, atacantul transferat în această vară. Au urmat alte ocazii bune, după care un presupun penalty cerut de Victor Dican, însă la care arbitrul s-a făcut că nu vede.

Totuși, chiar și fără lovitura de pedeapsă ardelenii au luat cu asalt poarta timișoarei, iar unul dintre cei mai buni tineri fotbaliști români din liga secunda, Albert Hofman, a reușit să majoreze avantajul cu un șut superb, la colțul lung.

Portughezul Riberto a făcut ca tabela să arate 3-0 la pauza pentru șepciile roșii, scor cu care s-a și încheiat partida, în ciuda faptului că au existat la fel de multe ocazii pentru clujeni și in partea secundă, precum în prima parte.

Albert Hofman, marea speranță a "șepciilor roșii"

 

Recunoscut ca un club care încearcă să-și promoveze propriile talente, Universitatea Cluj pare că a descoperit un adevărat briliant pentru liga secundă, în persoana lui Albert Hofman. Crescut de U, acesta poate evolua ca atacant central, dar și în benzi, iar evoluțiile sale din partidele de pregătire în care a înscrie aproape meci de meci anunță un sezon foarte bun pentru tânărul jucător.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies