"Sunt foarte emoționată!" Simona Halep și-a amintit primul lucru pe care i l-a spus mamei sale la revenirea pe teren

Simona Halep Tenis WTA Tenis Simona Halep
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2024, 21:18
Data actualizarii: Joi 11 Aprilie 2024, 21:23

Simona Halep (32 de ani) a recunoscut că a fost extrem de emoționată la revenirea în tenis după ce și-a dovedit nevinovăția TAS în dosarul suspendării pentru dopaj.

Zburând spre Florida pentru Miami Open, unde urma să joace pentru prima dată după un an și jumătate de absență, Simona Halep i-a mărturisit mamei sale un sentiment neașteptat.

"Sunt foarte emoționată", i-ar fi spus jucătoarea de tenis mamei sale, după cum a dezvăluit într-un interviu pentru AP, potrivit Theweek.

Sportiva a dezvăluit că la revenirea pe teren nu știa la ce să se aștepte - nici pe teren, nici în afara lui. Acum, când se pregătește de a doua experiență pe terenul de tenis (Madrid Open), Halep susține că se simte iar în largul său la turnee, însă spune că este nesigură în ceea ce privește capacitatea sa de a-și mai atige forma fizică de odinioară.

"Simțeam că nu știu la ce să mă aștept din partea oamenilor (din Miami). Cum va fi să fiu din nou în vestiar. Sala de mese a jucătorilor. Toată această rutină pe care nu am făcut-o timp de aproape doi ani, părea nouă pentru mine", a spus Halep.

"Simo" și-a recăpătat încrederea când a ajuns la Miami: "Când am ajuns la fața locului, dragostea pe care am primit-o din partea oamenilor care lucrează pentru turneu, pază și toți cei din jur, dar și jucătorii, m-a ajutat să uit totul. Și a fost ca și cum nu aș fi lipsit niciodată", a mai spus Halep.

Simona Halep s-a retras de la turneul din Portugalia

Simona Halep (32 de ani, locul 1.144 WTA) a luat o decizie surprinzătoare după ce acceptase wildcardul pentru turneul principal de la Oeiras, Portugalia. 

Chiar dacă inițial își anunțase prezența la turneul de la Oeiras, Simona Halep a decis să nu mai participe. Ar fi fost o premieră în cariera fostului lider WTA, având în vedere că nu a mai participat până acum la o competiție care nu pune în joc cel puțin 250 de puncte.

Halep a câștigat ultima oară la Toronto!

Ultimul succes al constănțencei datează din 14 august 2022, atunci când câștiga un thriller cu Beatriz Haddad Maia, scor 6-3, 2-6, 6-3, în finala competiției de 1.000 de puncte de la Toronto (Canada). 

Pe zgură, Halep nu s-a mai impus din septembrie 2020, când Karolina Pliskova era nevoită să abandoneze la scorul de 6-0 și 2-1 pentru româncă în ultimul act de la Roma.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!