Ratează Simona Halep Roland Garros 2024? Mesajul curios transmis de româncă: „Francezii sunt naționaliști” 

Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2024, 21:30
Data actualizarii: Joi 11 Aprilie 2024, 21:30

Simona Halep ar putea rata cel de-al doilea turneu major al sezonului 2024. 

Simona Halep (32 de ani) a vorbit într-un interviu televizat despre posibilitatea de a nu primi wildcard pe tabloul principal al turneului de mare șlem de la Paris, programat în perioada 27 mai - 10 iunie.

Campioană pe zgura din complexul Stade Roland Garros în 2018, sportiva din țara noastră a declarat că și-ar dori mult să primească o invitație, dar acceptă faptul că francezii pot prioritiza propriile jucătoare, chiar și în detrimentul unei foste campioane. 

Simona Halep, optimism rezervat referitor la primirea unui wildcard la Roland Garros

„Sper și îmi doresc să primesc wildcard, dar francezii sunt naționaliști și dau wildcardurile franțuzoaicelor. Eu îmi doresc tare mult să joc la Roland Garros, dar mingea este la ei,” a transmis Simona Halep în emisiunea Așii tenisului. 

Explicându-și succesele din trecut pe zgura din Madrid, unde se va deplasa în a doua parte a lunii pentru turneul de o mie de puncte, Simona Halep a replicat, apreciind că zgura mai dură a jucat un rol în victoriile sale numeroase.

Simona Halep speră la o adversară mai facilă în primul tur la Madrid

  • La Miami, Simona Halep a primit replica fostului număr doi mondial, Paula Badosa. 

„Am jucat foarte bine în trecut. E un turneu mare, acolo unde îmi place mie să fiu. Sper să nu pic din nou în primul tur cu o jucătoare foarte solidă.

E un pic de altitudine, iar mingile sunt mai grele. Îmi place terenul, care e un pic mai tare. Nu e chiar zgură-zgură. Am avut mereu mulți susținători: prieteni, familie și, cu siguranță, a fost parte din motivul pentru care am jucat atât de bine la Madrid,” a completat Simona Halep pentru Digi Sport. 

Simona Halep a câștigat două titluri de mare șlem, la Roland Garros, în 2018 și la Wimbledon, în 2019. 64 de săptămâni a fost durata șederii româncei pe prima treaptă a clasamentului mondial. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!