GALERIE FOTO Andreea Răducan, mesaj clar pentru Simona Halep și pentru contestatarii dublei campioane de Grand Slam 

Andreea Raducan Grand Slam Simona Halep Simona Halep turneu WTA Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2024, 15:30
Data actualizarii: Joi 11 Aprilie 2024, 15:33

În perioada 15-21 aprilie, constănțeanca va juca la Oeiras, în Portugalia. Între 23 aprilie și 5 mai, Simona Halep va evolua la Madrid.

Andreea Răducan, una dintre cele mai valoroase sportive din istoria gimnasticii românești, și-a expus punctul de vedere despre subiectul Simona Halep la Jocurile Olimpice. Revenită după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a redus suspendarea, constănțeanca a jucat deja la Miami Open, iar următoarele turnee sunt Oeiras (Portugalia) și Madrid (Spania).

Andreea Răducan: "Un sportiv nu are datoria să se uite pe o etichetă să vadă ce conţine sau dacă produsul e contaminat sau nu"

În ultimul timp, dubla campioană de Grand Slam și-a manifestat intenția de a face parte din lotul României la Jocurile Olimpice de la Paris, dar visul Simonei e greu de realizat - șeful COSR, Mihai Covaliu, a dezbătut joi subiectul - DETALII AICI. 

Andreea Răducan, fosta mare gimnastă, a discutat și despre ce i s-a întâmplat fostului lider mondial. 

"Eu mi-aş dori foarte mult să o avem pe Simona Halep în echipa olimpică. E un sportiv emblemă pentru ţara noastră, merită să fim alături de ea. În ceea ce priveşte incidentul prin care a trecut, eu mi-aş dori ca oamenii care iau astfel de decizii să îşi asume foarte bine această responsabilitate. Sigur că poţi să vii apoi şi să faci curat, dar cumva răul este deja făcut, mă refer la mentalul sportivului. Apoi şi oamenii spun 'sigur a făcut ea ceva'.

Dar nu e deloc aşa. Un sportiv nu are datoria să se uite pe o etichetă să vadă ce conţine sau dacă produsul e contaminat sau nu. Scopul nostru ca sportivi e de a avea grijă de sănătatea noastră şi de a da tot ceea ce avem mai bun atunci când este concursul", a spus fosta gimnastă.

Simona Halep va juca la Oeiras, în Portugalia 

Acceptată grație unui wildcard pe tabloul principal de la Oeiras, Portugalia, în perioada 15-21 aprilie, Simona Halep (32 de ani, locul 1.144 WTA) va evolua pentru prima dată în carieră într-o competiție WTA care nu pune în joc cel puțin 250 de puncte.

Sportiva din Constanța se va întoarce în orașul portughez după o pauză de nu mai puțin de 13 ani, interval în care a devenit cea mai bună jucătoare a lumii și și-a trecut în cont două turnee de Mare Șlem. Iar tabloul de la Oeiras, lipsit de mari vedete, pare perfect pentru o primă săptămână reușită cu spaniolul Carlos Martinez în lojă.

VIDEO Andreea Răducan, la Poveștile Sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!