VIDEO SUA, campioana primei ediții de United Cup: Italia lui Berrettini, învinsă la zero în finală. Imagini cu trofeul uriaș

United Cup SUA tenis Tenis Australia Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 18:16
Data actualizarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 18:15

Jessica Pegula, Frances Tiafoe și Taylor Fritz au adus victoria Statelor Unite ale Americii, în prima finală a United Cup. 

SUA a devenit prima campioană a celei mai noi competiții introduse în calendarul ATP și WTA. Prima ediție de United Cup s-a încheiat cu o victorie, scor 3-0 la meciuri, bifată de reprezentativa Americii în detrimentul echipei Italiei.

Jessica Pegula (3 WTA) a dispus de semifinalista Roland Garros, Martina Trevisan (27 WTA), scor 6-4, 6-2, iar Frances Tiafoe (19 ATP) a fost nevoit să joace doar un set, în care a cedat doar două game-uri, până la retragerea adversarului Lorenzo Musetti (23 ATP) din partidă.

Tenisul american începe anul 2023 în forță

Cel mai fascinant duel a avut loc între Taylor Fritz (9 ATP) și Matteo Berrettini (16 ATP), americanul impunându-se în două tiebreak-uri, scor 7-6 (4), 7-6 (6). 

Nu mai puțin de $251,000 a încasat Taylor Fritz numai pentru acest succes obținut în meciul cu Matteo Berrettini, în competiția care a pus la bătaie premii totale în valoare de $15 milioane. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!