Steaua si-a facut echipa de tenis! 4 jucatoare de top ale Romaniei au semnat cu CSA! 

Steaua si-a facut echipa de tenis! 4 jucatoare de top ale Romaniei au semnat cu CSA! 

Steaua si-a facut echipa puternica la tenis. Irina Begu, Ana Bogdan, Mihaela Buzarnescu si Irina Bara au semnat cu CSA Steaua. 

Numerele 81, 92, 120, respectiv 159 WTA vor forma echipa de tenis feminin a Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, toate cele patru jucatoare facand parte si din echipa de Fed Cup a Romaniei.

 

"Practic ma intorc in copilarie. Eu aici am inceput sa joc tenis, la varsta de 7 ani; acum inseamna enorm pentru mine sa revin aici si sa reprezint Steaua," a declarat Irina Begu.

 

"Ma bucur ca reprezentam un club care are o prestanta mare si sper sa raman pana la incheierea carierei mele sportive," a spus Mihaela Buzarnescu.

 

"Sunt foarte mandra sa reprezint acest club si sper ca in viitor sa am rezultate cat mai bune si sa fiu alaturi de alti sportivi de renume ai acestui club. Este un avantaj pentru noi ca reprezentam aproape toata echipa de Fed Cup," a afirmat Ana Bogdan.  

 

"Pentru mine este o mare onoare sa fac parte din clubul Steaua. Sunt fericita sa pot sa-l reprezint peste tot si sper sa aducem cat mai multe rezultate bune," au fost cuvintele Irinei Maria Bara. 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pragul de un milion de persoane vaccinate împotriva Covid-19 în România va fi atins astăzi
BRAT

Modifică setările cookies