Sotul Serenei Williams, Alexis Ohanian s-a facut de ras pe Twitter | Tweet-ul publicat de Serena l-a dat de gol: nu stia daca sotia sa loveste reverul cu doua maini 

Serena Williams Alexis Ohanian Tenis twitter Tenis Sotul Serenei Williams, Alexis Ohanian s-a facut de ras pe Twitter | Tweet-ul publicat de Serena l-a dat de gol: nu stia daca sotia sa loveste reverul cu doua maini
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Februarie 2021, 12:33
Data actualizarii: Vineri 26 Februarie 2021, 12:38

Sotul Serenei Williams, Alexis Ohanian a iscat un nou scandal, de aceasta data pe seama jocului sotiei sale. 

Sotul Serenei Williams, Alexis Ohanian a intrat din nou in prim-planul Twitterului, in urma unui comentariu facut la adresa jocului sotiei sale. Serena Williams a publicat un tweet prin care le-a dezvaluit fanilor ca sotul ei ar fi intrebat-o daca ea loveste backhand-ul cu doua maini sau cu una singura.

"Paraseste-l azi!" i-a scris Andile Ndlovu Serenei Williams, comentariu la care Alexis Ohanian i-a replicat cu cateva emoji-uri prin care transmitea ca se amuza de situatie.

"Mi-am zis azi: 'nu cred ca mi-am dat seama vreodata daca Serena joaca reverul cu doua maini," a continuat Alexis Ohanian pe Twitter, facandu-se de ras in fata urmaritorilor tenisului.

La 39 de ani, Serena Williams continua sa joace tenis la cel mai inalt nive. Jucatoarea nascuta in Michigan are 23 de titluri de Grand Slam si a executat dintotdeauna backhand-ul cu doua maini. Sotul sau, Alexis Ohanian a asistat din tribune la toate cele sase meciuri jucate de Serena la aceasta editie a Openului Australian. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!