Simona Halep Shuai Zhang live text Simona Halep WTA Toronto Simona Halep WTA Toronto 2022 Tenis

VIDEO Simona Halep - Shuai Zhang 6-4, 6-2. Românca se califică în optimi la Toronto: următoarea adversară

Simona Halep a învins-o pe Shuai Zhang în minim de seturi, după 72 de minute. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 August 2022, 08:15
Data actualizarii: Joi 11 August 2022, 08:17

Simona Halep - Shuai Zhang 6-4, 6-2
în turul 2 la Toronto

În optimile de finală, Simona Halep se va duela cu Jil Teichmann (21 WTA), care a reușit surpriza și a eliminat-o pe Anett Konvaeit (2 WTA), scor 6-4, 6-4. 


Simona Halep - Shuai Zhang 6-4, 6-2. Game, set & meci, Simona Halep! Meci încheiat în minim de seturi pentru Halep, care ajunge la 4 seturi din 4 adjudecate la Toronto după doar 2 ore și 10 minute de joc. 

Simona Halep - Shuai Zhang 6-4, 5-2. Simona Halep va servi pentru calificare, după un hold făcut de chinezoaică. 

Simona Halep - Shuai Zhang 6-4, 5-1. Halep își ține serviciul și mai are nevoie de un singur game pentru calificarea în optimi.  

Simona Halep - Shuai Zhang 6-4, 4-1. Cel mai curajos game al meciului pentru Simona Halep, care face al doilea break, după ce a fost condusă cu 40-15. Winnere impresionante, reușite de jucătoarea din țara noastră atât pe forehand, cât și cu reverul. 

Simona Halep - Shuai Zhang 6-4, 3-1. Avansul break-ului rămâne, Simona Halep câștigând un nou game pe propria servă, de această dată la treizeci. 

Simona Halep - Shuai Zhang 6-4, 2-1. Hold, Shuai Zhang, într-un game aprig disputat, în care Simona Halep a ratat șansa dublului break. 

Simona Halep - Shuai Zhang 6-4, 2-0. Break confirmat, Halep începe setul doi identic cu primul. 

Simona Halep - Shuai Zhang 6-4, 1-0. Break la zero, Simona Halep, care profită fără ezitare de câteva serve mult prea lente ale chinezoaicei. 


Simona Halep - Shuai Zhang 6-4: Game & prim set, Simona Halep! În ciuda a trei mingi de set ratate la rând, Halep își menține speranța în prelungiri și închide setul cu as. 

Simona Halep - Shuai Zhang 5-4: Break la treizeci semnat de Simona Halep, care lungește în favoarea sa raliurile, iar după pauză va avea șansa câștigării primului set. 

Simona Halep - Shuai Zhang 4-4: Avantajul break-ului dispare pentru Simona Halep, care este departe de jocul afișat în runda inaugurală, în meciul cu Vekic.  

Simona Halep - Shuai Zhang 4-3: Game facil câștigat de Zhang, care are nevoie de un nou break, pentru a balansa situația în finalul primei manșe.  

Simona Halep - Shuai Zhang 4-2: Chiar dacă Zhang conduce cu 6-0 la loviturile direct câștigătoare, Simona Halep își impune jocul de regularitate și își adjudecă un nou game în prelungiri. 

Simona Halep - Shuai Zhang 3-2: Zhang intră în ritmul jocului, iar Halep scade nivelul de joc, iar debutul setului se echilibrează. Jocul lung al chinezoaicei provoacă primele erori din partea româncei. 

Simona Halep - Shuai Zhang 3-1: Un break recuperat de Shuai Zhang la triezeci, care speculează primele slăbiciuni ale Simonei Halep la servă. 

Simona Halep - Shuai Zhang 3-0: Game la 15 și dublu break, Simona Halep! Moment curios în mijlocul acestui game, în care Shuai Zhang a greșit aruncarea mingii la serviciu de patru ori la rând, primind avertisment și comițând, în cele din urmă, dublă greșeală. 

Simona Halep - Shuai Zhang 2-0: Serviciul Simonei Halep arată îmbucurător în startul meciului, iar hold-ul vine la 15, fără mari emoții pentru jucătoarea din țara noastră. 

Simona Halep - Shuai Zhang 1-0: După două mingi de break ratate, la 40-15, Simona Halep se mobilizează în prelungirile primului game al meciului pentru a reuși break-ul. 


Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) a debutat încântător la Toronto, trecând în doar 62 de minute de croata Donna Vekic (82 WTA), scor 6-0, 6-2. Pentru a ajunge în optimile de finală ale Openului Canadian, jucătoarea din Constanța se va duela cu Shuai Zhang, din China (45 WTA), pe care a mai întâlnit-o de 5 ori până astăzi. 

Halep o conduce pe Zhang cu 3-2 la meciurile directe, după ce a fost condusă cu 2-1 în acest istoric. Cea mai recentă confruntare dintre cele două jucătoare s-a derulat pe zgura de la Madrid, în luna mai, și s-a încheiat scor 6-2, 6-3 în favoarea sportivei din țara noastră. 

Câștigătoarea acestui meci își va asigura un cec în valoare de €78,364

Dacă Simona Halep a stat pe teren doar o oră și două minute, în runda inaugurală la Toronto, Shuai Zhang a avut nevoie de numai 60 de minute pentru a o învinge pe Cristina Bucșa din Spania, scor 6-1, 6-3. 

Învingătoarea acestui meci o va primi în optimile de finală pe jucătoarea mai bună a duelului dintre Anett Konvaeit (2 WTA) și Jil Teichmann (21 WTA). 

Modifică setările cookies