Tenis

FOTO Simona Halep, pe culmile emoției la Miami: tatăl său, Stere sărbătorește a 60-a aniversare. „Sunt un copil norocos!”

23 martie este o zi deosebită pentru Simona Halep, întrucât aduce aniversările bărbaților din familia Halep, Stere și Nicolae. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2022, 15:20
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2022, 16:00

23 martie e o zi specială pentru Simona Halep, întrucât aduce o dublă aniversare în familie. Atât tatăl său, Stere Halep, cât și fratele, Nicolae sunt născuți în această zi. 

În 2022, aniversarea a surprins-o pe Simona Halep la Miami, dar acest lucru nu a constituit o problemă în a-l avea pe tatăl său alături. Simona Halep s-a conectat virtual la atmosfera de petrecere de acasă, zâmbind larg când și-a văzut familia bucurându-se de ocazia specială. 

Darren Cahill i-a urat la rândul său „La mulți ani!” lui Stere Halep

Simona Halep a omagiat momentul special, creând două postări diferite pentru tatăl și fratele său, în care le-a transmis cuvinte prin care își manifestă vasta sa iubire pentru familia sa. 

Familistă convinsă, Simona Halep i-a mulțumit lui Nicolae că e fratele său și s-a declarat „un copil norocos”, având în vedere toate sacrificiile și luptele duse de tatăl său pentru ca ea să își poată urma visul de a deveni jucătoare profesionistă de tenis. 

„La mulți ani Tati. ❤️

Acest om cu o inimă care nu poate fi măsurată, cu un suflet sensibil și ambițios, cu o dorință ieșită din comun de a face bine azi împlinește frumoasa vârstă de 60 de ani.

Un om care a făcut tot ce i-a stat in putere ca eu să îmi indeplinesc visul. Un om care ne-a educat atât de frumos. Un om care nu a cedat niciodată, indiferent de cât de greu i-a fost. Un om puternic și minunat!

Sunt un copil norocos să am un așa TATĂ” a scris Simona Halep pe Instagram, dedicându-i aceste cuvinte tatălui său, Stere Halep. 

„La mulți ani, Stere! Sper că o să te bucuri de un coniac bun și o să lovești niște forehand-uri zdrobitoare de ziua ta,” i-a transmis Darren Cahill tatălui Simonei Halep. 

Modifică setările cookies