Ashleigh Barty Ashleigh Barty retragere Simona Halep Tenis WTA Tenis

„Ash, știi că am lacrimi în ochi, nu? Îmi va fi dor de tine” Reacția copleșitoare a Simonei Halep la retragerea prietenei Barty 

Simona Halep a izbucnit în lacrimi la auzirea veștii că Ashleigh Barty (1 WTA) se retrage din tenis la 25 de ani. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2022, 07:25
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2022, 07:37

Simona Halep a fost una dintre primele jucătoare care au reacționat public la retragerea din tenis a sportivei australiene, Ashleigh Barty. La doar 25 de ani și număr 1 WTA incontestabil de doi ani, două luni și două săptămâni, Ashleigh Barty a luat hotărârea de a pune racheta în cui.

Decizia nu a fost ușor de primit din partea lumii tenisului, iar Simona Halep nu a făcut excepție. În 2021, Simona Halep și Ashleigh Barty au jucat un meci demonstrativ, la Adelaide, dar puțini ar fi bănuit că acea întâlnire avea să fie ultima, până la retragerea jucătoarei de la antipozi. 

Simona Halep: „Ce urmează, să devii campioană de Grand Slam în golf?” 

„Ash, ce pot să spun, știi că am lacrimi în ochi, nu? Prietena mea, îmi vei lipsi în circuit. Ai fost diferită, deosebită și am împărțit câteva momente grozave. Ce urmează pentru tine? Să devii campioană de Grand Slam în golf?”, a fost întrebarea pusă de Simona Halep pentru a aprecia polivalența australiencei Ashleigh Barty, devenită acum fostă jucătoare de tenis și fostă jucătoare de cricket

„Să fii fericită și bucură-te de viața ta la maximum. Îmbrățișări și pupici, Simo”, a fost mesajul scris de Simona Halep pe Twitter pentru a omagia relația de prietenie avută cu Ashleigh Barty în circuitul WTA. 

Neluând în calcul meciul demonstrativ de la Adelaide, care a fost câștigat de Ashleigh Barty, Simona Halep încheie seria meciurilor directe cu avantaj, scor 3-1. În momentul retragerii, în schimb, Barty are 3 titluri de mare șlem câștigate, cu unul mai multe decât Simona Halep. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!