Tenis

VIDEO Simona Halep știa de planul lui Ashleigh Barty! Ce i-a spus australianca acum trei ani

Ashleigh Barty, liderul mondial din tenisul feminin, a luat decizia surprinzătoare de a se retrage la vârsta de doar 25 de ani.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2022, 12:05
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2022, 12:05
Contrar tuturor așteptărilor, sportiva australiană Ashleigh Barty - care a ocupat locul întâi al ierarhiei WTA în ultimele 114 săptămâni - și-a anunțat retragerea din tenis, afirmând că este timpul ca persoana Ashleigh Barty să se bucure de viață, având șansa de a-și urmări alte visuri. 

Simona Halep știa de planul lui Ashleigh Barty

Simona Halep a reacționat imediat după anunțul lui Barty și a mărturisit că a fost emoționată la aflarea acestei vești: "Ce urmează pentru tine? Să devii campioană de Grand Slam în golf?", a fost întrebarea pusă de Simona Halep pentru a aprecia polivalența australiencei Ashleigh Barty, devenită acum fostă jucătoare de tenis și fostă jucătoare de cricket
 
Jucătoarea noastră pare că știa de planurile amicei sale din circuitul WTA încă de acum trei ani. În 2019, la Roland Garros, Ashleigh Barty îi mărturisea Simonei că ar plănui să joace încă trei sau patru ani.
Neluând în calcul meciul demonstrativ de la Adelaide, care a fost câștigat de Ashleigh Barty, Simona Halep încheie seria meciurilor directe cu avantaj, scor 3-1. În momentul retragerii, în schimb, Barty are 3 titluri de mare șlem câștigate, cu unul mai multe decât Simona Halep. 
  • 15 trofee a cucerit Ashleigh Barty de-a lungul carierei, inclusiv trei de Grand Slam, câte unul la Australian Open, Roland Garros și Wimbledon.
  • 23.829.071 de dolari este suma câștigată de australiancă din tenis
Modifică setările cookies