"Simona Halep a aratat un NIVEL BRUTAL de intensitate fizica!" | Presa internationala lauda schimbarile tactice si conditia fizica ireprosabila ale romancei dupa calificarea in sferturi

Simona Halep Australian Open 2021 Simona Halep Iga Swiatek Tenis "Simona Halep a aratat un NIVEL BRUTAL de intensitate fizica!" | Presa internationala lauda schimbarile tactice si conditia fizica ireprosabila ale romancei dupa calificarea in sferturi
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Februarie 2021, 13:14
Data actualizarii: Duminica 14 Februarie 2021, 13:20

Simona Halep a fost laudata in presa internationala pentru schimbarile tactice facute, dar mai ales pentru conditia fizica ireprosabila. 

Prestatia Simonei Halep din optimea de finala cu Iga Swiatek nu a fost trecuta cu vederea de presa internatinoala. In primul meci al sesiunii de seara pe Arena Rod Laver, duelul romano-polonez a produs numeroase puncte spectaculoase si a stabilit, la capatul a trei seturi, numele rivalei Serenei Williams din sferturi. 

"Halep si-a luat o revansa grozava in fata Igai Swiatek. Realizand ca a fost prea pasiva in primul set, Simona a imprimat mai multa greutate mingilor, iar nivelul de joc al Igai a scazut cu un nivel, adunand multe erori nefortate," au notat jurnalistii francezi ai publicatiei L'Equipe. 

"Ce meci incredibil ne-au oferit Simona Halep si Iga Swiatek! Romanca a aratat un nivel brutal de intensitate si nu s-a incruntat dupa pierderea primului set. Halep a fost mereu implicata in meci impotriva unei Iga Swiatek, care a afisat un numar teribil de greseli nefortate," au scris spaniolii de la Punto de Break. 

"Astazi, Halep a avut raspunsurile, revenind in meci si mentinandu-si avantajul in ciuda unei amenintari reale a Igai Swiatek in setul decisiv. Concentrarea polonezei a scazut, la fel ca numarul de greseli nefortate comise de Simona. Halep nu doar ca a refuzat sa rateze, dar s-a concentrat sa trimita lovituri lungi, grele, pe centrul terenului, neoferindu-i lui Swiatek nici mingi scurte, nici unghiuri cu care sa lucreze. Romanca a produs cateva backhand-uri geniale si o mostra de aparare care iti taie respiratia," se arata pe site-ul oficial al circuitului WTA. 

"Modul cel mai bun de a se apropia de meciul cu Serena Williams din sferturi. Halep a oprit seria de zece meciuri si 21 de seturi castigate consecutiv de Swiatek. Daca poloneza va avea ceva de reprosat in aceasta partida, va fi ca nu a avut suficiente resurse energetice pentru a o depasi pe Simona Halep," au scris italienii de la Ok Tennis. 

Simona Halep vs. Serena Williams va avea loc marti, 16 februarie de la o ora care urmeaza sa fie anuntata de organizatori in cursul zilei de luni. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!