"Simona Halep a aratat un NIVEL BRUTAL de intensitate fizica!" | Presa internationala lauda schimbarile tactice si conditia fizica ireprosabila ale romancei dupa calificarea in sferturi

"Simona Halep a aratat un NIVEL BRUTAL de intensitate fizica!" | Presa internationala lauda schimbarile tactice si conditia fizica ireprosabila ale romancei dupa calificarea in sferturi

Simona Halep a fost laudata in presa internationala pentru schimbarile tactice facute, dar mai ales pentru conditia fizica ireprosabila. 

Prestatia Simonei Halep din optimea de finala cu Iga Swiatek nu a fost trecuta cu vederea de presa internatinoala. In primul meci al sesiunii de seara pe Arena Rod Laver, duelul romano-polonez a produs numeroase puncte spectaculoase si a stabilit, la capatul a trei seturi, numele rivalei Serenei Williams din sferturi. 

"Halep si-a luat o revansa grozava in fata Igai Swiatek. Realizand ca a fost prea pasiva in primul set, Simona a imprimat mai multa greutate mingilor, iar nivelul de joc al Igai a scazut cu un nivel, adunand multe erori nefortate," au notat jurnalistii francezi ai publicatiei L'Equipe. 

"Ce meci incredibil ne-au oferit Simona Halep si Iga Swiatek! Romanca a aratat un nivel brutal de intensitate si nu s-a incruntat dupa pierderea primului set. Halep a fost mereu implicata in meci impotriva unei Iga Swiatek, care a afisat un numar teribil de greseli nefortate," au scris spaniolii de la Punto de Break. 

"Astazi, Halep a avut raspunsurile, revenind in meci si mentinandu-si avantajul in ciuda unei amenintari reale a Igai Swiatek in setul decisiv. Concentrarea polonezei a scazut, la fel ca numarul de greseli nefortate comise de Simona. Halep nu doar ca a refuzat sa rateze, dar s-a concentrat sa trimita lovituri lungi, grele, pe centrul terenului, neoferindu-i lui Swiatek nici mingi scurte, nici unghiuri cu care sa lucreze. Romanca a produs cateva backhand-uri geniale si o mostra de aparare care iti taie respiratia," se arata pe site-ul oficial al circuitului WTA. 

"Modul cel mai bun de a se apropia de meciul cu Serena Williams din sferturi. Halep a oprit seria de zece meciuri si 21 de seturi castigate consecutiv de Swiatek. Daca poloneza va avea ceva de reprosat in aceasta partida, va fi ca nu a avut suficiente resurse energetice pentru a o depasi pe Simona Halep," au scris italienii de la Ok Tennis. 

Simona Halep vs. Serena Williams va avea loc marti, 16 februarie de la o ora care urmeaza sa fie anuntata de organizatori in cursul zilei de luni. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies