"Simona, brat de fier si nervi la fel!" Reactia lui CTP dupa victoria de SENZATIE a Simonei Halep in semifinale la Roma! Capitolul la care a depasit-o CLAR pe Muguruza

Simona Halep Cristian Tudor Popescu Tenis "Simona, brat de fier si nervi la fel!" Reactia lui CTP dupa victoria de SENZATIE a Simonei Halep in semifinale la Roma! Capitolul la care a depasit-o CLAR pe Muguruza
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Septembrie 2020, 16:49
Data actualizarii: Duminica 20 Septembrie 2020, 16:51

Cristian Tudor Popescu a evidentiat capitolul la care Simona Halep a excelat in semifinala castigata cu Garbine Muguruza, la Roma, scor 6-3, 4-6, 6-4.

Simona Halep s-a impus in fata lui Muguruza, la finalul unui meci dramatic cu puncte spectaculoase de ambele parti. Romanca a castigat la finalul celor trei seturi, scor 6-3, 4-6, 6-4 si o va intalni in finala la Roma pe invingatoarea dintre Karolina Pliskova si Marketa Vondrousova.

Cristian Tudor Popescu a scos in evidenta din nou puterea psihica de care a reusit sa dea dovada Simona, capitol care s-a dovedit a fi decisiv intr-o astfel de semifinala:

"Simona, brat de fier si nervi la fel! Batalie care pe care, intre doua superjucatoare! Agresivitate neincetata, Garbine Muguruza, contra agresivitate calculata, Simona Halep! O infruntare 'brat de fier', in care Simona a 'pus-o' cu capul pe Muguruza!", a fost reactia lui CTP dupa victoria Simonei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!