SERENA WILLIAMS mai vrea copii si a facut ANUNTUL care poate insemna finalul carierei 

SERENA WILLIAMS mai vrea copii si a facut ANUNTUL care poate insemna finalul carierei 

Finalul carierei Serenei Williams se apropie de final, in conditiile in care jucatoarea din America a declarat de curand ca isi mai doreste copii. 

Serena Williams nu scoate din calcul posibilitatea de a mai naste inca un copil. Jucatoarea americana cu 23 de titluri de mare slem in palmares a afirmat intr-un interviu ca isi doreste ca Olympia, fiica sa in varsta de 2 ani sa nu ramana unicul copil al familiei.

"Voiam ca Olympia sa aiba un frate, dar dorinta mea se indeparteaza din ce in ce mai mult. Are deja doi ani si imi doream mereu ca ea si fratele sau sa fie apropiati ca varsta. Au trecut deja 15 luni si ma gandesc ca barca aceea navigheaza deja. Vom vedea, cu siguranta imi mai doresc copii," a spus Serena Williams.

Serena Williams: "Cu siguranta imi mai doresc copii."


Serena Williams este casatorita cu Alexis Ohanian, co-fondator al companiei Reddit. 

Sora mai mica a familiei Williams a incheiat sezonul 2019 pe locul 10 WTA si nu si-a manifestat inca intentia de a participa la vreun turneu WTA inaintea primului Slam al anului 2020, Australian Open.

Desi a pierdut patru finale de Grand Slam consecutiv, Serena Williams isi pastreaza intacta ambitia de a deveni cea mai titrata tenismena din istoria sportului, aflandu-se la doar un titlu distanta de egalarea recordului absolut, detinut de Margaret Court. VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT