RASISMUL NU ARE LIMITE! Serena Williams a fost comparata cu o maimuta de catre un prezentator din Romania! Cat a primit acesta amenda

Serena Williams CNA Radu Banciu Tenis RASISMUL NU ARE LIMITE! Serena Williams a fost comparata cu o maimuta de catre un prezentator din Romania! Cat a primit acesta amenda
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Septembrie 2019, 08:35
Data actualizarii: Marti 17 Septembrie 2019, 09:13

Serena Williams a fost victima unui atac verbal rasist de o gravitate ridicata saptamana trecuta. Prezentatorul unei emisiuni de seara, Radu Banciu a comparat-o cu o maimuta si a fost, in consecinta, amendat de catre CNA cu suma de 8.000 de lei. 

Rasismul loveste din nou in Romania. Un prezentator tv a vorbit despre Serena Williams, asemanand-o cu o maimuta. 

„Serena Williams arata cum sunt maimutele cu fundul ala rosu de la gradina zoologica. Daca peste fundul ala pui niste nadragi, arata exact ca si Serena Williams pe teren,” a fost declaratia necivilizata a prezentatorului Radu Banciu in cadrul unei emisiuni B1TV. 

CNA a apreciat afirmatia ca fiind discriminatoare la adresa Serenei Williams si sustine ca ar atenta la dreptul de demnitate al jucatoarei din America. 

Serena Williams nu a comentat deocamdata aceasta situatie. Jucatoarea cu 23 de titluri de mare slem in palmares ocupa in continuare locul 9 in clasamentul WTA, cu 3935 de puncte. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!