Serena Williams WTA Toronto belinda bencic Serena Williams retragere Tenis WTA WTA Toronto 2022 Tenis

Serena Williams a jucat ultimul meci al carierei la Toronto și a izbucnit în plâns: Bencic i-a lăsat doar 6 game-uri

În semn de apreciere, canadienii i-au oferit Serenei Williams drept cadou tricouri de joc ale echipelor de hochei și baschet Toronto Maple Leafs, respectiv Toronto Raptors. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 August 2022, 08:50
Data actualizarii: Joi 11 August 2022, 08:52

Serena Williams (40 de ani, fără poziție în clasamentul WTA) a sfârșit eliminată în turul 2 al competiției WTA 1000 de la Toronto de către campioana olimpică, Belinda Bencic.

Jucătoarea din Elveția s-a impus în minim de seturi, scor 6-4, 6-2, dar spectacolul a fost furat de interviul oferit pe teren de multipla campioană de Grand Slam. 

Serena Williams se va retrage după US Open 2022 

„Au fost foarte multe emoții azi, evident. Ador să evoluez aici, mereu am iubit să vin aici. Mi-aș fi dorit să joc mai bine împotriva Belindei, dar ea a fost mai bună azi. 

Au fost 24 de ore interesante. Cum am spus-o și în articol, sunt teribilă când trebuie să îmi iau rămas bun. Dar o voi spune: „La revedere, Toronto”. A fost o bucurie să joc în fața voastră în toți acești ani,” a spus Serena Williams, năpădită de emoții. 

Serena Williams a părăsit suprafața de joc în uralele publicului canadian, bucuros să fi asistat la acest moment istoric al ultimei partide disputate vreodată de americancă în acest turneu. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies