Serena Williams retragere Serena Williams Tenis

NEWS ALERT Serena Williams și-a anunțat retragerea din tenis: "A început numărătoarea inversă". Mesajul transmis de sportivă 

Serena Williams a anunțat că se retrage din tenis, urmând ca evenimentul să se producă în următoarele săptămâni, probabil după US Open. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 August 2022, 16:22
Data actualizarii: Marti 09 August 2022, 16:33

"Vine un moment în viață în care trebuie să te îndrepți într-o altă direcție. Acel moment este întotdeauna dificil, când iubești ceva atât de mult. Numai Dumnezeu știe cât iubesc tenisul. Dar acum, numărătoarea inversă a început. Trebuie să mă focusez pe ideea de a fi mamă, pe obiectivele mele spirituale, să descopăr o altă Serena. Mă voi retrage în următoarele săptămâni", a scris Serena Williams pe contul de Instagram. 

Serena Williams a câștigat 23 de turnee de Grand Slam, fiind la o victorie distanță de reordul deținut de Margaret Court, cu 24 de succese. Ultimul trofeu major l-a cucerit în 2017, la Australian Open.

Ce avere are Serena Williams 

La 40 de ani, Serena Williams este multi-milionară „self-made”, ocupând locul 98 în clasamentul mondial Forbes, care ține cont de femeile care și-au făcut averi pe cont propriu. Valoarea totală a posesiunilor Serenei Williams ajunge în toamna anului 2021 la suma colosală de $240 de milioane

Jucătoare profesionistă încă din anul 1995, Serena Williams a câștigat în cele două decenii și jumătate de tenis $94,518,971, o sumă pe care, natural, a reinvestit-o în continuarea carierei, dar mai ales în business.

În prezent, Serena Williams este implicată financiar în nu mai puțin de 66 de start-up-uri și deține, alături de Venus Williams, acțiuni în proporție de 0,5% din valoarea totală a echipei de fotbal american din NFL, Miami Dolphins. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies