Serena Williams avere Serena Williams retragere Serena Williams Tenis

Serena Williams, avere fabuloasă strânsă numai din tenis

Serena Williams a debutat cu o victorie la turneul WTA 1.000 de la Toronto, dotat cu premii totale de 2.527.250 de dolari, 6-3, 6-4 cu spaniola Nuria Parrizas Diaz (57 WTA). După victorie, fostul lider WTA a anunțat că se va retrage. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 August 2022, 21:37
Data actualizarii: Marti 09 August 2022, 22:02

Legendara jucătoare americană de tenis Serena Williams (40 ani), fost lider WTA dar ajunsă în prezent pe locul 407, a declarat marţi că numărătoarea inversă în ceea ce priveşte retragerea sa din activitatea competiţională a început.

Williams a făcut anunţul atât pe contul său de Instagram cât şi într-un interviu acordat revistei Vogue.

  • Serena Williams, jucatoare de top(less) | Cele mai sexy fotografii aparute pe internet cu sora mai mica a familiei Williams

Serena Williams - avere

"Vine un moment în viaţă când trebuie să te decizi să mergi pe un nou drum. Este întotdeauna un moment dificil când iubeşti atât de mult ceea ce faci şi, Doamne, iubesc tenisul. Dar acum numărătoarea inversă a început", a spus americanca, deţinătoare a 23 de titluri de Mare Şlem, adăugând că vrea să "se concentreze pe rolul ei de mamă, pe obiectivele sale în plan spiritual pentru a descoperi o Serena nouă, dar la fel de incitantă".

Averea Serenei Williams

La 40 de ani, Serena Williams (407 WTA) este multi-milionară „self-made”, ocupând locul 98 în clasamentul mondial Forbes, care ține cont de femeile care și-au făcut averi pe cont propriu. Valoarea totală a averii Serenei Williams ajungea în toamna anului 2021 la suma colosală 240 de milioane de dolari.

Jucătoare profesionistă încă din anul 1995, Serena Williams a câștigat în cele două decenii și jumătate de tenis  94,5 milioane de dolari!

„De obicei, îmi investesc banii. Sunt cea mai plictisitoare persoană. Nu îi cheltui, ci îi investesc. Nu am fost bună în a ști cum să mă răsplătesc, învăț asta acum. M-am gândit la niște bijuterii,” spunea Serena Williams pentru People, în 2020.

  • Fostul lider mondial va juca în turul secund la Toronte cu învingătoarea dintre elveţianca Belinda Bencic (12 WTA) şi cehoaica Tereza Martincova (71 WTA),
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies