S-a aflat adevaratul motiv pentru care Simona Halep a renuntat sa participe la barajul cu Italia | Cine va fi jucatoarea de baza a echipei 

S-a aflat adevaratul motiv pentru care Simona Halep a renuntat sa participe la barajul cu Italia | Cine va fi jucatoarea de baza a echipei 

S-a aflat motivul adevarat care a facut-o pe Simona Halep sa se retraga din barajul cu Italia. 

Simona Halep a ales sa nu participe la barajul de Billie Jean King Cup cu Italia din cauza durerilor pe care le-a acuzat la nivelul umarului drept in timpul turneului WTA 1000 de la Miami. 

Adevaratul motiv care a facut diferenta in luarea acestei decizii ar fi fost suprafata hard care va fi folosita in Arena BT din Cluj-Napoca, noteaza Eurosport. Simona Halep si-ar fi dorit sa joace pe zgura, intrucat sezonul de zgura va incepe imediat dupa aceasta confruntare.

Hard indoor a fost suprafata folosita la Cluj-Napoca si in confruntarile cu Cehia sau Canada, dar apropierea turneului WTA 250 de la Stuttgart (19-25 aprilie) a inclinat decisiv balanta in defavoarea participarii Simonei la acest play-off.

Romania - Italia se joaca in zilele 16-17 aprilie la Cluj-Napoca. In absenta Patriciei Tig si a Simonei Halep, Monica Niculescu, capitan-jucator, le-a convocat pe Irina Bara (132 WTA), Mihaela Buzarnescu (137 WTA) si Gabriela Ruse (168 WTA) pentru acest baraj. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiţă: La 1 august vom ajunge la un prag de imunitate colectivă cumulat de circa 50%
BRAT
Modifică setările cookies