Romania - Italia se joaca in aprilie la Cluj! Capitanul nejucator al Romaniei, Florin Segarceanu a dezvaluit DECIZIA FINALA de participare a Simonei Halep 

Simona Halep fed cup Florin Segarceanu Romania Italia Fed Cup Tenis Vine sau nu, pana la urma? Capitanul nejucator al Romaniei, Florin Segarceanu a dezvaluit DECIZIA FINALA de participare a Simonei Halep la barajul de Fed Cup cu Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Februarie 2021, 08:49
Data actualizarii: Miercuri 17 Februarie 2021, 15:08

Simona Halep a luat decizia finala cu privire la participarea in barajul de Fed Cup cu Italia. 

Omul care conduce echipa de Fed Cup a Romaniei, Florin Segarceanu a facut anuntul definitiv privitor la participarea Simonei Halep in barajul de mentinere in Grupa Mondiala pe care Romania il va disputa cu Italia.

Numarul 2 WTA va lipsi de la aceasta confruntare, Simona motivand ca in acest an vrea sa-si conserve cat mai multa energie pentru Jocurile Olimpice, acolo unde va lupta pentru cel mai important obiectiv din acest an, castigarea unei medalii. 

"Simona a avut un inceput bun de sezon, la fel si Irina, si Sorana. Tenisul romanesc este inca foarte in fata pentru 2021. Corect, nu vom conta pe Simona, anul acesta vrea sa se concentreze pe Jocurile Olimpice, care inseamna pentru ea ceva extraordinar.

Vrea sa isi faca programul cu perioade de pregatire, pentru Grand Slam-uri si Jocurile Olimpice," a declarat capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Florin Segarceanu pentru Digisport. 

Va fi a doua confruntare consecutiva de Fed Cup la care Simona Halep refuza sa participe, dupa infrangerea scor 3-2 la meciuri suferita de Romania in favoarea Federatiei Ruse in urma cu un an. 

Romania - Italia va avea loc in Sala Polivalenta, numita BT Arena din Cluj-Napoca in zilele de vineri si sambata din 16-17 aprilie. "Le asteptam din nou 'acasa', in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pe fetele extraordinare din echipa de FedCup a Romaniei. Va fi pentru a 6-a oara in ultimii 5 ani cand gazduim aceasta competitie de nivel inalt, acum sub numele Billie Jean King Cup. Ne pregatim, asadar, de noi meciuri de tenis memorabile la Cluj si speram sa putem sustine nationala cu toata forta noastra chiar din tribune! Hai Romania!!", a transmis primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!