Simona Halep Piotr Sierzputowski Willam Birău WTA Tenis

Record pentru Halep: cea mai rapidă concediere din istoria tenisului! Fostul lider WTA l-a dat afară pe românul care trebuia să o însoțească la Dubai după doar 48 de ore

Simona Halep (30 ani) și-a demis antrenorii după Australian Open, iar acum a reușit un 'record' negativ. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Februarie 2022, 20:21
Data actualizarii: Joi 03 Februarie 2022, 20:23

Fostul lider WTA a decis să îi demită pe Adrian Marcu și Daniel Dobre, antrenorii care au pregătit-o după despărțirea de Darren Cahill. Odată cu decizia demiterii celor doi, Halep și-ar fi găsit un sparring partner, care ar fi trebuit să o însoțească la turneul de la Dubai. 

Turneul de la Dubai se desfășoară în perioada 14-19 februarie, iar Halep decisese să îl ia alături de ea pe Willam Birău, care i-a mai fost sparring partner în trecut. 

Decizie-fulger luată de Halep: românul care trebuia să o însoțească la Dubai, demis după 48 de ore

Deși se înțelesese cu Birău și semnase un contract cu el, Simona Halep a luat decizia de a-l demite, la doar 48 de ore de la semnarea contractului, fiind și cea mai rapidă concediere din istoria tenisului. 

Chiar Willam Birău a confirmat ruptura de tenismena română, anunță ProSport, după ce Halep s-a răzgândit brusc în legătură cu plecarea alături de el la Dubai. Simona i-ar fi cumpărat acestuia și biletele de avion pentru a merge alături de ea la turneele de la Dubai și Doha, înainte să își schimbe părerea. 

Halep are deja o soluție! Fostul antrenor al „coșmarului” Simonei de la Ronald Garros, gata să o pregătească 

Simona Halep și-a găsit deja un antrenor, acesta fiind și motivul pentru care l-ar fi concediat brusc pe Birău. Campioana din tenis l-a ales pe cel care a fost antrenorul anului în 2020, Piotr Sierzputowski, să o pregătească pentru turneele din luna februarie. 

Sierzputowski a fost antrenorul Igăi Swiatek timp de cinci ani, fiind și omul din spatele succesului polonezei de la Roland Garros. Atunci, Swiatek o spulbera pe Simona Halep în două seturi, 6-1, 6-2. Antrenorul a acceptat să meargă într-o perioadă de probă cu Halep, iar la finalul ei, cei doi ar putea semna o înțelegere pe termen lung. 

Modifică setările cookies