Fostul antrenor al Gabrielei Ruse, despre o posibilă colaborare cu Simona Halep: „Aș fi surprins.” A scăpat un indiciu prețios

Andrei Cociasu antrenor Gabriela Ruse Simona Halep antrenor simona halep darren cahill Tenis WTA Romania Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Februarie 2022, 09:35
Data actualizarii: Miercuri 02 Februarie 2022, 09:39

Andrei Cociașu a declarat că s-ar simți pregătit să o antreneze pe Simona Halep, dar bănuiește numele noului antrenor. 

Tânărul antrenor de tenis, Andrei Cociașu (29 de ani) a oferit primele declarații referitoare la posibila sa colaborare cu Simona Halep.

Fost tenismen ajuns până pe locul 990 în clasamentul ATP, în 2015, Cociașu a condus-o pe Gabriela Ruse într-o urcare de 150 de locuri în clasamentul WTA, fosta sa elevă ocupând acum locul 61 WTA. 

Antrenată de Andrei Cociașu, Gabriela Ruse a câștigat primul trofeu în WTA, la Hamburg, a jucat o finală la Palermo și a reușit prima sa victorie într-un turneu de Grand Slam.

Andrei Cociașu: „Aș fi ridicol de onorat și privilegiat ca Simona să îmi propună să o antrenez.”

Întrebat ce sentimente l-ar încerca o propunere a Simonei Halep de a lucra cu ea, Andrei Cociașu a declarat pentru Europa FM următoarele: „Aș rămâne cu adevărat surprins să se întâmple asta, având în vedere mai ales colaboarea ei alături de Darren, deci aș rămâne surprins să îmi propună.

În cazul foarte puțin probabil al acestui scenariu, bineînțeles că aș fi ridicol de onorat și de privilegiat. M-aș simți pregătit de acest job,” a spus Andrei Cociașu la radio, notează Treizecizero

Simona Halep și-a demis cei doi antrenori români, Adrian Marcu și Daniel Dobre după numai 4 luni de colaborare. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!