Emma Raducanu US Open 2022 Emma Raducanu clasament WTA Flushing Meadows US Open 2022 Tenis

Prima reacție a Emmei Răducanu după ce a căzut 72 de poziții în clasamentul WTA, până pe locul 83

Emma Răducanu va pierde 2000 de puncte după încheierea US Open 2022, consecință a faptului că a fost eliminată în primul tur la Flushing Meadows, în postura de campioană en-titre. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Septembrie 2022, 13:33
Data actualizarii: Marti 06 Septembrie 2022, 11:34

Emma Răducanu (19 ani, 11 WTA) va părăsi nu doar top 50 WTA, ci și topul celor mai bune optzeci de jucătoare ale lumii, după terminarea ediției 2022 a Openului American

„Șterge-te de praf și ia-o de la capăt. Viața e o călătorie, iar ăsta e drumul meu,” a scris câștigătoarea US Open 2021 pe Instagram, reacționând la eliminarea suferită în runda inaugurală, în favoarea franțuzoaicei Alize Cornet

Emma Răducanu, pregătită să o ia din nou de la zero în tenisul mondial

„Cred că, indiferent de ce am spus, probabil că am avut anumite așteptări de la mine care erau probabil un pic deformate. Iar acum, cu adevărat, le accept", a spus Emma Răducanu.

„Bine, nu va fi neapărat drăguț sau ușor, dar sunt 100% de acord să o iau de la capăt, ca să fiu sinceră. De exemplu, dacă clasamentul meu se prăbușește până la 1000 WTA sau ceva de genul ăsta, atunci nu-mi pasă pentru că știu că sunt capabilă.

Am învățat că sunt destul de rezistentă. Am fost doborâtă în fiecare săptămână, literalmente în fața tuturor, și m-am ridicat de fiecare dată. Este doar o experiență de învățare distractivă pentru mine,” a punctat Emma Răducanu, într-o conferință de presă organizată la Washington. 

După câștigarea US Open 2021, Emma Răducanu nu a reușit să câștige mai mult de două meciuri în niciunul dintre cele 19 turnee la care a participat. Cele mai bune rezultate semnate de Emma Răducanu de la încheierea Openului American de anul trecut rămân sferturile de finală bifate la Cluj-Napoca, Stuttgart și Washington. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @emmaraducanu

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!