FOTO „Bună ciorbă!” Cei de la WTA, puși pe glume după interviul Emmei Răducanu: ce preparate românești adoră să mănânce

emma raducanu Emma Raducanu interviu romana Emma Raducanu vorbeste romana Tenis WTA Romania Transylvania Open Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Octombrie 2021, 22:54
Data actualizarii: Marti 26 Octombrie 2021, 23:03

Emma Răducanu a dezvăluit care sunt mâncărurile sale preferate din bucătăria românească. 

Vocea WTA pe rețelele sociale a fost pusă pe glume, imediat după ce Emma Răducanu a oferit primul său interviu în limba română. La finalul primei sale victorii în circuitul WTA, sportiva britanică cu origini românești a început timid dialogul cu Alexandra Dulgheru, care a intervievat-o pe teren.

„Vreau să încerc un pic în română, iar dacă nu mai pot, schimb în engleză,” a spus Emma Răducanu, ajungând să vorbească despre mâncarea românească cel puțin la fel de mult cât despre partidă în sine. 

Emma Răducanu: „Mai aștept puțin și voi mânca și sarmale.”

„Nu am jucat așa bine, dar am câștigat. Nu vreau să plâng, dar simt multă bucurie acum. E un turneu foarte bine organizat, îmi place mult și cred că sunt acasă aici,” a adăugat Emma Răducanu, atrăgându-și noi aprecieri din partea fanilor români ai tenisului.  

Întrebată ce mâncăruri românești îi plac, Emma Răducanu a răspuns: „Ciorba de perișoare, dar acum am mâncat ciorbă de legume. Mai aștept un pic și voi mânca și sarmale. Mămăliga e foarte bună, la fel și papanașii,” a completat Emma Răducanu în interviul oferit pe teren, după meciul câștigat, scor 4-6, 7-5, 6-1 în defavoarea Polonei Hercog, în primul tur al Transylvaniei Open. 

„Ciorbă bună”, a fost reacția WTA, exprimată printr-un gif care îl arată pe actorul Adam Driver satisfăcut după ce a gustat dintr-o supă. 

„Așa e bine?” a mai fost scris pe contul de Twitter al WTA, în descrierea unei capturi care arată cuvântul englezesc „Congratulations” tradus prin intermediul Google Translate. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!