Tenis

„Bună ciorbă!” Cei de la WTA, puși pe glume după interviul Emmei Răducanu: ce preparate românești adoră să mănânce

Emma Răducanu a dezvăluit care sunt mâncărurile sale preferate din bucătăria românească. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Octombrie 2021, 22:54
Data actualizarii: Marti 26 Octombrie 2021, 23:03

Vocea WTA pe rețelele sociale a fost pusă pe glume, imediat după ce Emma Răducanu a oferit primul său interviu în limba română. La finalul primei sale victorii în circuitul WTA, sportiva britanică cu origini românești a început timid dialogul cu Alexandra Dulgheru, care a intervievat-o pe teren.

„Vreau să încerc un pic în română, iar dacă nu mai pot, schimb în engleză,” a spus Emma Răducanu, ajungând să vorbească despre mâncarea românească cel puțin la fel de mult cât despre partidă în sine. 

Emma Răducanu: „Mai aștept puțin și voi mânca și sarmale.”

„Nu am jucat așa bine, dar am câștigat. Nu vreau să plâng, dar simt multă bucurie acum. E un turneu foarte bine organizat, îmi place mult și cred că sunt acasă aici,” a adăugat Emma Răducanu, atrăgându-și noi aprecieri din partea fanilor români ai tenisului.  

Întrebată ce mâncăruri românești îi plac, Emma Răducanu a răspuns: „Ciorba de perișoare, dar acum am mâncat ciorbă de legume. Mai aștept un pic și voi mânca și sarmale. Mămăliga e foarte bună, la fel și papanașii,” a completat Emma Răducanu în interviul oferit pe teren, după meciul câștigat, scor 4-6, 7-5, 6-1 în defavoarea Polonei Hercog, în primul tur al Transylvaniei Open. 

„Ciorbă bună”, a fost reacția WTA, exprimată printr-un gif care îl arată pe actorul Adam Driver satisfăcut după ce a gustat dintr-o supă. 

„Așa e bine?” a mai fost scris pe contul de Twitter al WTA, în descrierea unei capturi care arată cuvântul englezesc „Congratulations” tradus prin intermediul Google Translate. 

Modifică setările cookies