Shuai Peng Tenis

Peng Shuai neagă informațiile apărute în presa internațională: "Agresiune sexuală? Nu am afirmat niciodată asta!"

La începutul lunii noiembrie 2021, Shuai Peng l-a acuzat de abuz sexual pe fostul vicepremier al Chinei, Zhang Gaoli. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Februarie 2022, 09:27
Data actualizarii: Luni 07 Februarie 2022, 09:44

Jucătoarea cu două titluri de mare șlem în palmares, cucerite la dublu - Wimbledon 2013 și Roland Garros 2014 - a făcut cunoscut acest lucru printr-o rețea socială utilizată larg în China, Weibo, însă a șters postarea, la aproximativ 30 de minute de la publicare. 

Pentru o bună perioadă de timp, chinezoaica nu a mai apărut în spațiul public, singurele imagini cu ea fiind prezentate de agențiile de presă din țara sa.

La trei luni după izbucnirea unui scandal la nivel internațional, Shuai Peng a hotărât să rupă tăcerea și a acordat un interviu în exclusivitate pentru cotidianul L'Equipe în care a explicat ce s-a întâmplat în această perioadă. 

"Nu sunt la curent cu ceea ce s-a întâmplat în lume, cu informațiile din străinătate. Nu pot citi în engleză, dar am auzit că s-a vorbit destul de mult despre mine. Vreau să le mulțumesc oamenilor din ATP și WTA pentru că s-au interesat de mine. Am vorbit deja despre ceea ce s-a întâmplat într-un interviu în Shanghai, dar și prin intermediul unui mail către WTA", a explicat sportiva.

"Agresiune sexuală? Niciodată nu am afirmat că aș fi fost victima unei situații de acest fel. Nu am dispărut, toată lumea a putut să mă vadă", a declarat Peng Shuai într-un interviu acordat pentru L'Equipe.

"Sunt o fată normală, o jucătoare de tenis obișnuită. Câteodată sunt mulțumită, câteodată sunt tristă, câteodată sunt stresată... Toate emoțiile și sentimentele normale ale unei persoane", a explicat aceasta. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!