GALERIE FOTO Ostapenko, luată în colimator de cârcotași pentru condiția fizică. Cum arată acum campioana Roland Garros 2017 

Jelena Ostapenko Roland Garros Tenis WTA Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 17:00
Data actualizarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 17:26

Jelena Ostapenko a ajuns să fie criticată pentru condiția fizică afișată în primele zile ale noului an. 

Jelena Ostapenko (25 de ani, 18 WTA) a ajuns să fie criticată de cârcotași, din cauza kilogramelor în plus. Totul s-a întâmplat după o nouă înfrângere a sportivei letone, în al doilea turneu WTA 500 de la Adelaide, în partida cu Anna Kalinskaya, încheiată 3-6, 4-6. 

Jucătoarea care i-a administrat Simonei Halep cea mai dureroasă înfrângere a carierei, în finala ediției 2017 a turneului de la Roland Garros, a ajuns să fie ridiculizată pentru aspectul său fizic, în debutul noului sezon. 

Jelena Ostapenko, 2 eșecuri în 3 meciuri jucate în 2023

Sportiva letonă a fost criticată pentru greutatea sa, o problemă cu care Jelena Ostapenko s-a confruntat în dese rânduri, de-a lungul anilor. 

Startul sezonului nu a fost îmbucurător pentru sportiva din Letonia, care a pierdut două din cele trei meciuri jucate în Australia. În partida cu Irina Begu, din primul turneu WTA 500 de la Adelaide, Jelena Ostapenko a pierdut scor 6-3, 6-0, comițând un număr record de greșeli neforțate, 41, în cele 74 de minute de joc. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!