Jelena Ostapenko WTA Toronto Tenis

FOTO "A inventat moda, din întâmplare joacă tenis". Ținuta Jelenei Ostapenko, ținta ironiilor pe internet: cum a apărut la Toronto 

Jelena Ostapenko (25 de ani, 16 WTA) a avut un start de succes la Rogers Cup 2022.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 August 2022, 22:14
Data actualizarii: Marti 09 August 2022, 22:31

Letona s-a impus, scor 6-4, 6-2, în fața Anhelinei Kalinina (52 WTA), însă nu victoria a fost intens comentată, ci ținuta cu care a apărut pe teren. 

"Jelena Ostapenko a inventat fashion-ul, doar se întâmplă să joace și tenis", "Ostapenko a cerut să poarte cel mai urât echipament din istorie?", "Ostapenko a pierdut un pariu sau ce?" sunt doar câteva dintre reacțiile apărute pe rețelele de socializare. 

Jelena Ostapenko, coșmarul Simonei Halep

Simona Halep a declarat că a fost afectată trei luni după finala pierdută la Roland Garros, în 2017, în faţa letonei Jelena Ostapenko.

"Înainte de a câştiga primul Grand Slam, am pierdut o altă finală la Roland Garros. Conduceam meciul, a fost cel mai deprimant moment din viaţa mea. Trei luni am fost afectată, nu mă puteam bucura de nimic, uneori mă trezeam plângând în timpul nopţii. Aveam 6-3, 3-0 şi am pierdut meciul. Dar am ştiut că trebuie să continui să muncesc, nu am renunţat la antrenamente, a doua zi eram pe teren şi mă antrenam din greu.

Apoi, în ianuarie am pierdut o altă finală (n.r. la Australian Open), dar am fost foarte aproape, am jucat foarte bine şi n-a fost vorba despre jocul meu. Adversara a fost un pic mai bună, mai puternică. Am continuat să cred că ziua mea va veni şi am continuat să muncesc. După, următorul Grand Slam pe care l-am jucat l-am câştigat", a spus Simona Halep, în cadrul unui interviu de pe platforma Top Court, potrivit news.ro.

Simona Halep a fost învinsă, în 2017, de Jelena Ostapenko, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-3, în finala French Open. Ea s-a impus la Roland Garros, în 2018, după 3-6, 6-4, 6-1, cu americana Sloane Stephens, în finală.

Modifică setările cookies