Novak Djokovic Novak Djokovic descalificare US Open Tenis ATP US Open 2020 Tenis

"Nu are nevoie sa mearga la spital pentru atat! Ma descalificati?" | Novak Djokovic, declaratii INCREDIBILE facute pe teren inainte de momentul anului in tenis 

Novak Djokovic a fost surprins de microfoanele de fond rostind cereri incredibile. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Septembrie 2020, 00:57
Data actualizarii: Luni 07 Septembrie 2020, 01:09

Novak Djokovic a fost descalificat la scorul de 5-6 in primul set al optimii de finala jucate in compania spaniolului Pablo Carreno Busta dupa ce a lovit cu mingea in cap o arbitra de linie.

Momentul a avut loc dupa ce 'Nole' a ratat trei mingi de set la 5-4, iar Pablo Carreno Busta a reusit sa faca break la scorul de 5-5, la finalul acelui game Djokovic lovind mingea care a lovit-o pe arbitra de linie in zona gatului, cauzandu-i dificultati respiratorii pret de cateva minute.  

Pusi fata in fata cu situatia delicata, arbitrul de scaun si oficialii US Open s-au angajat in discutii lungi cu liderul mondial, timp in care campionul en-titre al Australian Open a facut cateva declaratii curioase.

"Nu are nevoie sa mearga la spital pentru atat. Veti alege o descalificare in aceasta situatie? E cariera mea, e turneu de mare slem, arena principala... daca s-ar fi ridicat imediat dupa finalul punctului... (n.r. Djokovic face aluzie la faptul ca arbitrii de linie adopta de regula o pozitie dreapta la finalul game-urilor, pentru a se odihni)", pare sa le fi comunicat Djokovic arbitrilor, informeaza Ben Rothenberg, jurnalist The New York Times.

Mai mult decat atat, sarbul a refuzat sa participe la conferinta de presa de dupa meci si va fi nevoit sa plateasca o amenda de 20.000 de dolari pentru aceasta absenta. In plus, Djokovic nu va primi niciun ban din cele 250.000 de dolari americani care i-ar fi fost acordate in mod normal pentru calificarea in optimile de finala. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies