Novak Djokovic Tenis ATP US Open 2020 Tenis

NEMAIVAZUT!!! Djokovic a fost DESCALIFICAT de la US Open dupa un gest nesportiv: ce a facut liderul mondial 

Novak Djokovic a fost eliminat de la US Open din cauza unui gest nesportiv. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Septembrie 2020, 23:14
Data actualizarii: Luni 07 Septembrie 2020, 00:47

Novak Djokovic a fost eliminat de la US Open din motive regulamentare, dupa ce a lovit cu mingea un arbitru de linie. Mingea expediata de liderul ATP a lovit-o pe arbitra in cap, iar arbitrii au luat imediat atitudine, luand complicata hotarare de a-l elimina pe sarb din intrecere.

Patania a avut loc dupa ce Novak Djokovic ratase trei mingi de set la scorul de 5-4, iar Pablo Carreno Busta reusise mai apoi sa faca break-ul, ajungand in ipostaza de a servi pentru set, la 6-5. 

Dupa lungi parlamentari in zona fileului, arbitrul de scaun i-a comunicat calm lui Novak Djokovic decizia luata, iar sarbul i-a strans mana oponentului sau, Pablo Carreno Busta. Ca o paranteza, sarbul a incalcat si protocolul de siguranta sanitara, facand acest gest. 

"Jucatorii nu vor abuza fizic niciun oficial, adversar, spectatori ori alta persoana care se afla in interiorul sitului turneului," se arata in regulamentele tenisului alineatul pe care Novak Djokovic l-a incalcat. "Abuz fizic inseamna orice atingere nepermisa facuta asupra unui oficial, adversar, spectator, ori unei alte persoane."

Pablo Carreno Busta va juca in sferturi cu Denis Shapovalov sau David Goffin. 

Modifică setările cookies