djokovic Tenis

Novak Djokovic, AMENINTAT CU MOARTEA in Croatia! Ce mesaj i-au transmis ultrasii lui Hajduk Split

In centrul orasului Split, Croatia, un zid a fost platforma de raspandire a unui mesaj violent adresat sarbului Novak Djokovic, ca urmare a imbolnavirilor cu coronavirus consemnate in etapa din Zadar.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Iunie 2020, 14:39
Data actualizarii: Joi 25 Iunie 2020, 14:40

"Mori, Djokovic (n.r. din cauza coronavirusului), asta e dorinta noastra, salutari din Split, ne rugam lui Dumnezeu sa moara," au scris croatii in albastru pe un zid localizat in centrul orasului Split.

Cel mai probabil, mesajul a venit din partea fanilor clubului de fotbal Hajduk Split, recunoscuti ca una dintre cele mai periculoase grupari de ultrasi din sud-estul Europei. 

Potrivit cotidianului sarbesc Telegraf, acest tip de mesaje, concordante cu viziunea Ustasei - miscare nationalista, terorista si separatista croata infiintata in 1929 - sunt frecvent intalnite in orasul Split, locatia unde poloistii clubului Steaua Rosie Belgrad au fost atacati in trecut in centrul orasului de catre ultrasii Hajduk Split, care aveau intentia de a-i injunghia. Anumiti sportivi au fost atunci nevoiti sa se fereasca sarind in mare si inotand sute de metri pentru a scapa de intentiile ucigase ale ultrasilor din Split. 

Novak Djokovic, alaturi de sotia sa, Jelena au fost testati in cursul zilei de marti pozitiv la testul COVID-19 si se afla momentan in perioada de autoizolare de 14 zile. Liderul ATP a ajuns in aceasta situatie dupa ce a ignorat masurile anti-COVID-19 impuse de guvernele Serbiei si Croatiei in timpul desfasurarii etapelor Adria Tour de la Belgrad si Zadar. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!