Nick Kyrgios Wimbledon 2022 Nick Kyrgios Novak Djokovic Nick Kyrgios Novak Djokovic finala Wimbledon 2022 Tenis ATP Tenis

VIDEO Nick Kyrgios, despre finala cu Novak Djokovic: „Îți lasă gura apă. Sunt unul dintre cei mai competitivi oameni pe care i-am văzut”

Nick Kyrgios a dezvăluit că trece printr-o stare de nerăbdare, cu privire la finala Wimbledon 2022, în care îl va înfrunta pe Novak Djokovic. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 09 Iulie 2022, 18:10
Data actualizarii: Sambata 09 Iulie 2022, 17:52

Nicholas Kyrgios (27 de ani, 40 ATP) a ajuns în premieră în finala unui turneu individual de mare șlem, dar a declarat că a fost dezamăgit când a aflat că nu va putea juca semifinala programată cu Rafael Nadal. 

Tenismenul australian a dezvăluit că își pregătise tactica pentru duelul cu tenismenul spaniol, dar acceptă scenariul în care va fi proaspăt pentru finala cu Novak Djokovic (35 de ani, 3 ATP) și, conform propriilor spuse, speră să poată dormi bine înaintea finalei. 

Nick Kyrgios: „Sunt unul dintre cei mai competitivi oameni pe care i-am întâlnit.”

„Finala Wimbledon e vârful tenisului. Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge aici. Sunt foarte mândru de mine și pregătit să dau totul pentru a câștiga. 

Am dormit doar o oră azi-noapte. Foarte multă încântare, anxietate. Știu că multă lume vrea ca eu să performez, dar am dormit oribil. Sper să pot adormi diseară,” a declarat Nick Kyrgios în fața jurnaliștilor de la Wimbledon. 

Kyrgios, despre finala cu Djokovic

„O finală Kyrgios - Djokovic îți lasă gura apă. Sunt zile în care urăsc acest sport, dar sunt unul dintre cei mai competitivi oameni pe care îi cunosc.

Iubesc să concurez, fie că e vorba despre Nintendo, baschet sau tenis. Îmi place aspectul de a pierde și de a câștiga în sport. O să fiu fericit, indiferent dacă câștig sau pierd.

E o performanță pe care nu m-am gândit că o să o ating vreodată. Nu mi-am imaginat că o să am șansa unei finale de Grand Slam la Wimbledon,” a adăugat Nicholas Kyrgios, în ultima presă de conferință organizată înaintea finalei. 

Modifică setările cookies