Wimbledon Nick Kyrgios Tenis

Nu îl recunoaște nimeni! Finalistul Wimbledon a postat o fotografie din copilărie și a devenit viral 

Nick Kyrgios (27 de ani, 40 ATP) s-a calificat în premieră în finala unui turneu de Grand Slam. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Iulie 2022, 15:06
Data actualizarii: Vineri 08 Iulie 2022, 15:07

Tenismenul australian a profitat de retragerea lui Rafael Nadal din semifinalele de la Wimbledon, după ce ibericul a suferit o accidentare și a atins prima sa finală de Grand Slam. Kyrgios se va duela cu câștigătorul meciului dintre Novak Djokovic - Cameron Norrie. 

Nick Kyrgios, imagine senzațională postată din copilărie 

Nick Kyrgios a postat pe contul de Instagram o fotografie din copilărie, în care ținea în mână o rachetă, având kilograme în plus. Australianul a pus la fotografie și descrierea: „Finalele Wimbledon”, alături de un emoji care râde. 

Reacția lui Nick Kyrgios, când a aflat că nu mai trebuie să joace semifinala

Tenismenul australian a beneficiat de retragerea rivalului Rafael Nadal, motivată de o ruptură musculară abdominală de 7 milimetri. 

„Suntem jucători diferiți, avem personalități diferite. Rafa, sper că recuperarea ta va decurge bine și sperăm cu toții să te revedem sănătos. Pe data viitoare,” a spus Nick Kyrgios, când a aflat despre decizia ibericului. 

Cu câteva ore înainte de hotărârea lui Rafael Nadal, Nick Kyrgios a transmis că semifinala Kyrgios - Nadal ar fi urmat să fie „cel mai urmărit meci din toate timpurile.”

Modifică setările cookies