Nick Kyrgios emma raducanu Wimbledon 2022 Tenis

Emma Răducanu, distrusă pentru că l-a susținut pe Nick Kyrgios: "Glumești, proastă decizie!"

Nick Kyrgios s-a calificat în semifinalele de Wimbledon, acolo unde trebuia să evolueze împotriva lui Rafael Nadal.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Iulie 2022, 22:57
Data actualizarii: Joi 07 Iulie 2022, 23:10

După anunțul oficial al retragerii favoritului numărul doi al competiției, australianul a acces direct în finală, unde va juca împotriva câștigătorului partidei dintre Novak Djokovic și Cameron Norrie.

Emma Răducanu l-a felicitat pe Nick Kyrgios după victoria obținută în sferturile de finală, iar gestul britanicei a stârnit numeroase controverse în rândul fanilor. 

Sportiva de 19 ani a postat pe Twitter mesajul "NK", împreună cu simbolul baghetei unui magician, iar jucătorul austrlian a redistribuit postarea Emmei, menționând: "Apreciez susținerea".

Admiratorii britanicei nu au ignorat acțiunea favoritei și au postat mai multe mesaje critice: "Proastă decizie", "Glumești, Emma?!?", "Nu e prea târziu pentru a șterge mesajul", "Deloc inspirată postarea".

Kyrgios, chemat la tribunal în Australia

Presa australiană informează că tenismenul Nicholas Kyrgios a fost acuzat de viol de către fosta sa prietenă, Chiara Passari. 

Un purtător de cuvânt al poliției din Canberra a declarat că sportivul în vârstă de 27 de ani va fi chemat în fața magistraților în data de 2 august. 

În toamna anului trecut, poliția din Adelaide a fost forțată să îi separe pe Nick Kyrgios și Chiara Passari, după un conflict raportat pe holurile hotelului în care erau cazați. 

Modifică setările cookies