Tenis

"N-o sa imi plateasca nimeni finala de la Wimbledon. N-am avut timp nici sa respir!" | Ion Tiriac, confesiune emotionanta despre victoria Simonei Halep de la Wimbledon 

La aproape doi ani mai tarziu, Ion Tiriac inca se bucura ca a putut asista la succesul Simonei Halep de la Wimbledon. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Februarie 2021, 11:12
Data actualizarii: Luni 15 Februarie 2021, 11:16

La 81 de ani, Ion Tiriac admite ca succesul Simonei Halep de la Wimbledon, obtinut in vara anului 2019 a fost unul dintre cele mai deosebite momente traite in domeniul tenisului. 

Meciul castigat de romanca, scor 6-2, 6-2 in dauna Serenei Williams este inestimabil ca valoare, potrivit declaratiilor facute de miliardarul roman.

Ion Tiriac: "A fost una dintre cele mai mari satisfactii din cariera."


"N-o sa imi plateasca nimeni finala aia de la Wimbledon. A fost una dintre cele mai mari satisfactii pe care le-am avut in cariera mea. Acolo, n-am avut timp sa respir cand, timp de 50 de minute, nu s-a intamplat absolut nimic gresit. Ar fi frumos sa se intample tot timpul la fel. 

Nu mi s-a intamplat asa ceva nici cu Nastase, nici cu Vilas, nici cu Becker, nici cu Ivanisevic, nici cu Safin, nici cu Panatta. Astia-s toti copiii mei, luati la 14-15 ani si dusi in varful piramidei," a afirmat Ion Tiriac pentru Gazeta Sporturilor. 

Modifică setările cookies