Muguruza, declaratie SOC inaintea semifinalei cu Simona Halep: "Serios? Eu abia acum am aflat!" Cea mai tare reactie

Comenteaza visul finalei Roland Garros alaturi de Mihai Mironica si Ion Alexandru pe www.sport.ro de la ora 16:00!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Iunie 2018, 10:48
Data actualizarii: Joi 07 Iunie 2018, 13:50

Garbine Muguruza si Simona Halep se bat azi pentru un loc in marea finala de la Roland Garros.

Miza e imensa. Simona joaca iar cu presiunea locului 1 mondial, dar si cu dorinta revansei pentru finala pierduta anul trecut.

Daca pierde azi cu Muguruza, Simona pierde si primul loc in lume. In plus, cine trece azi are o finala cu o adversara din afara top 10 WTA, Sloane Stephens sau Madison Keys.

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA E LIVE VIDEO AICI CU MIHAI MIRONICA SI ION ALEXANDRU!

Inevitabil, Simona si Muguruza au fost intrebate inainte de meci despre postura de lider mondial.

"Eu abia acuum am aflat ca cine va castiga meciul va fi numarul 1. Dar eu nu pun prea mare pret pe asta. In fiecare saptamana, o lista este publicata. In ultimii ani, obisnuiam sa o urmaresc, dar nu trebuia sa o iau prea mult in serios. Acum nu ma mai gandesc la acest clasament.

Daca o sa reusesc, o sa fie bine. Altfel, o sa mai am sanse in viitor. Acum nu simt ca sunt favorita pentru acest meci pentru ca ea a jucat mai bine decat mine in acest an. Iubeste zgura, iubeste Roland Garros, a aratat-o! O sa fie un meci mare. E o semifinala mare. Sunt motivata si asta e tot. Atat", a spus Muguruza la conferinta.

Simona Halep o va infrunta joi, de la ora 16:00, pe Garbine Muguruza, pe arena Philippe Chatrier, in turneul de la Roland Garros. Partida va fi comentata LIVE, pe WWW.SPORT.RO, de Mihai Mironica si Ion Alexandru. 

Modifică setările cookies